2017.12.27. 13:00:38 10134 279

Fogadom… - Újévi fogadalmak pároknak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Teljesen természetes, hogy egy baba érkezésével az újdonsült apuka és anyuka egymásra szánt ideje valamennyire leredukálódik. Megesik, hogy szinte teljesen el is tűnik. Hiszen ott az apróság, aki időt, energiát, törődést igényel, és az addigi teendők sem tűntek el: háztartás, munka, mellékállás, egyéb teendők a ház körül, jó esetben családdal, barátokkal való kapcsolattartás.

Újévi fogadalmak pároknak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Újévi fogadalmak pároknak

Jön az új év, fel lehet venni ezeket is a fogadalom listára!

Segítség híján bizony nehéz megoldani, hogy egy-egy meghittebb estét varázsoljon egymásnak a pár. Persze, mindez nem csak egy gyermek megérkezésével fordulhat elő, hanem a rohanó hétköznapokban is sokszor nehézkes néhány estét kettesben tölteni. Úgyhogy nincs mit tenni, mint ezt is bevezetni az újévi fogadalmak közé, és lehetőleg be is tartani. A lenti listából szintén érdemes szemezgetni.

Kapcsoljátok ki!

Törekedjetek arra, hogy havonta legalább egyszer egy napra, de legalább egy estére kikapcsoljátok a telefonotokat. Koncentráljatok egymásra, beszélgessetek, és ne hagyjátok, hogy a pittyegések, csörgések megzavarják az idillt!

Randizzatok!

Emlékeztek még, milyen izgalmas volt egy-egy randevúra készülni? Hozzátok vissza ezt az érzést, a készülődés, randizás izgalmát, legalább havonta egyszer, egy este, délután erejéig. Ha van gyerkőcötök, és egy lelkes nagybácsi, nagynéni, nagyszülő besegít a felügyeletébe, menjetek el moziba, étterembe, vagy csak sétáljatok egy nagyot! De otthon is varázsolhattok mozihangulatot, vagy egy gyertyafényes vacsora is kivitelezhető, ha a gyerkőcök már lepihentek. A lényeg, hogy készülődjetek rá, szépen öltözzetek fel, így lesz teljes a „randifíling”!:-)

Éljenek a sorozatok!

Azt tudtad, hogy a közös sorozatnézés erősíti a kapcsolatot?:-) Tudományos bizonyításról ugyan nem hallottunk, de ha lehet, hetente egyszer tartsatok egy sorozatnézős estét! Keressetek olyan „szappanoperát”, ami mindkettőtöknek tetszik, és egy héten egyszer csüccsenjetek le a televízió elé, és várjátok, nézzétek közösen az újabb epizódot!

Új hobbi? Naná!

Válasszatok az új évben egy új, közös hobbit! Lehet ez a tánc, egy újfajta sport, zene, a lényeg, hogy közösen kezdjétek, együtt tanuljátok ezt az új dolgot.

Együtt főzni jó!

Akár a közös főzés is lehet ez az új hobbi! Az együtt főzés rengeteg közös mókát ígér, van idő beszélgetni, elkortyolni egy-egy pohár bort! Sőt, nem csak a folyamat, az eredmény is nagyon lelkesítő: finom, friss alapanyagokból készült étel kerül az asztalra!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...