2023.01.03. 12:05:00 7116 245

Fogadkozás helyett szemléletváltás! Adj magadnak minőségibb életet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A fogadalmakkal az a baj, hogy általában hamar felhagyunk a megvalósításukkal. Miért van ez így? Gondolkodtál már rajta? Miért nem tiszteljük magunkat annyira, hogy megtegyünk magunkért alapvető dolgokat?

Új én - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új én

Az ismerősi körömben számtalan olyan ember van, aki vagy a két végén égeti a gyertyát, vagy túl sokat dohányzik, és szép számmal akadnak olyanok is, akiknek a krónikus betegsége már komoly tünetekkel jár együtt, mégsem hajlandók az életmódjukon változtatni.
A fizikai egészségünk nagyon fontos, azonban a lelki egészségünk is ugyanilyen nagy súllyal nyom a latba, amikor az életminőségünkről van szó.

Tisztelet: Amit másnak megadsz, azt te magad is várd el!

Udvarias vagy és kedvesen köszöntesz másokat? Akkor miért vagy olyan emberek társaságában, akik gúnyos beszólásokkal hoznak kellemetlen helyzetbe?
A környezeted valóban odafigyel a te érzéseidre? Te, aki mindig másokról gondoskodsz, kapsz viszonzást, legalább akkor, amikor a leginkább rászorulsz?

A lelked mellett tiszteld a testedet is!

A munkahelyi feladatok egyike sem olyan fontos, hogy ne tudj felállni óránként azért, hogy igyál egy pohár vizet és átmozgasd a tagjaidat. Ahhoz sem kell minden nap órákig a konyhában állni, hogy egészségesebb, ugyanakkor ízletes ételeket ehess.
A szabadban töltött időt szintén érdemes visszacsempészni a mindennapjainkba.
Ugyanígy neked is jogodban áll kipihenni magadat, mert a kimerültség súlyos betegségekhez vezethet!

A tartás és a méltóság mindig szimpatikus tulajdonságok, amelyek másokban tiszteletet ébresztenek, de ehhez az kell, hogy világosan megfogalmazd és kifejezésre is juttasd a saját határaidat. Ehhez pedig nincs is másra szükséged, mint őszinte kommunikációra!
Igen, ebben az is benne foglaltatik, hogy tudj másoknak nemet mondani.

A minőségibb életre viszont mondj hatalmas igent!

Neked is jár mindaz, amit esetleg másoktól picit irigyelsz, viszont tenned kell azért, hogy elérd ezeket a dolgokat.
Nosza, állj a tükör elé és tisztázd magaddal, ki vagy most! Elégedett vagy azzal a személlyel, akivé az elmúlt időszakban hagytad magad válni?
Ha nem, akkor itt az ideje, hogy a kellő tiszteletet megadva önmagadnak lehetőséget biztosíts annak az énnek, akivé lehetőséged van válni:
Egy egészséges fizikumú és lelkületű, erős, mégis kedves emberré, aki tisztában van azzal, hogy kicsoda ő valójában, és a vágyaival összhangban élve meg tud küzdeni mindazzal, amit az élet hoz számára.
Hidd el, bármire képes vagy, amit eltervezel, csupán kifogások gyártása helyett a lehetőségeket kell megragadnod!

2023 legyen önazonos és sikeres év a számodra is!

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...