2017.08.04. 14:01:07 10090 288

Fogadjunk, hogy ezekre nem gondoltál, amikor bepakoltad a hűtőtáskád?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ebben a nagy melegben létfontosságú, hogy jól be legyen pakolva a hűtőtáska, ha ki akarsz menni a strandra vagy a szabadba! A langymeleg sör (szépen fogalmazva:)) valahogy nem itatja úgy magát… Egy hasznos vizes trükköt is megismertetünk veled!

Hűtőtáska a parton - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hűtőtáska a parton

A nagyobb jobb!

A nagyobb hűtőtáskák vagy akár ládák, jobban tartják a hideget, mint a kicsik, hiszen eleve több hideg dolgot belepakolhatunk, amik nem engedik egymást sem felmelegíteni. A sorrendre sem árt figyelni.

Előhűteni!

Mielőtt bepakolunk, mindent hűtsünk le alaposan! Csak hideg dolgokat tegyünk a hűtőtáskába, hogy minél tovább élvezhessük a hűsítő üdítőket, gyümölcsöket, zöldségeket, szendvicseket. Én a hűtőtáskát is be szoktam tenni a hűtőbe, ezt persze csak a nem merev falú táskákkal lehet megtenni, a ládákkal nem. Azért a hűtőládát is tartsuk hidegen, még mielőtt belepakolnánk.

Minden négyzetcentiméternyi helyet tölts ki!

Alulra kerüljenek a jégakkuk, erre a nagyobb dolgok: üdítők, sörök, dobozba zárt ételek. A kisebb dolgokat tegyük egymás mellé egy dobozba, például csokit, túrórudit, darab sajtot stb. A szendvicsek is együtt legyenek. Ha mindent dobozba zártunk, akkor az egészre ráönthetünk egy kis jeget, hogy kitöltse az üres helyeket a hűtőládánkban. Vagy vásároljunk kisebb jégakkukat, amiket a dolog közé dughatunk, illetve a ládánk tetején elhelyezhetjük.

Ismered a vizes trükköt?

Érdemes egy flakon vizet fagyasztva vinni, hogy a késő délutáni órákra is maradjon még hideg víz. Azt is csinálhatod, hogy a vizes üvegeidet csak félig töltöd vízzel, ezt lefagyasztod, és utána öntesz még rá vizet, így folyamatosan lesz hideg vizet. Ez bekerülhet a hűtőládába is, de olyankor is jól jön, amikor egész nap úton vagy a városban, és azt szeretnéd, hogy mindig legyen nálad hideg víz.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...