2017.12.13. 17:37:17 12650 396

Fogadjunk, hogy ezek az ajándékok nálatok is ott lesznek a fa alatt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden évben van egy bizonyos slágertermék, amely szinte mindenki karácsonyfája alatt ott csücsül, persze megvannak a klasszikus ajándékok is. Ha tippelnünk kellene, akkor mi ezekre szavaznánk!

Könyvajándék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Könyvajándék

Okostelefon

Az elektronikai cikkek közül az okostelefonok a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok, és valakinek mindig kell egy új teló a családból, úgyhogy egy nagyobb összeget mernénk arra feltenni, hogy nálatok is kapni fog valaki. Az elektronikai cikkek közül a tabletek, a játékkonzolok, a laptopok és televíziók is népszerű ajándékok, melyeknek az egész család örülhet.

Legó

Ahol gyerek van, ott bizony a Legó és annak válfajai is egészen biztos, hogy megtalálhatóak lesznek. Nem is baj, az egyik legjobb fejlesztő játék, amit gyermekünk kaphat és soha nem elég belőle! Igazi karácsonyi sikertermék!

Könyv

Nincs karácsony könyv nélkül! 0-100 éves korig bárki adhatja bárkinek, megunhatatlan és klasszikus ajándék, szóval ezzel a tippünkkel valószínűleg nem nyúlunk mellé... Egészen biztosak vagyunk benne, hogy Te is csomagolsz majd könyvet valakinek, lehet, hogy többet is! :D

Illatszer

Legyen ez szépségápolási csomag, smink készlet vagy parfüm, esetleg kézműves szappan - az illatszer örök és megunhatatlan ajándék. Igaz, nem túl személyes, és ha rosszul választjuk meg az illatot, akkor nagyon mellé durranthatunk, de ha nem ismerünk valakit még annyira, illetve nem gondolkozunk drága ajándékban, akkor erre fog esni a választásunk. Mivel könnyen elérhető, szinte biztos, hogy lesz ilyesmi a fa alatt!

Star Wars ajándékok

Ha már karácsony környékére időzítik a Star Wars filmek premierjeit, és szinte minden családban van legalább egy Star Wars rajongó, gyakorlatilag a következő 5-10 évre előre fixálhatjuk, hogy a legnépszerűbb karácsonyi ajándékokról szóló listák előkelő helyeit kibérelik a mindenféle Csillagok háborújához köthető játékok, bögrék, pólók, DVD-k és egyéb ereklyék.

Személyre szabott bögre, póló, naptár

Fényképes és feliratos hétköznapi használati tárgyak, melyeket fotóinkkal, frappáns üzenetekkel tehetünk személyessé. Valaki a családban biztosan készített ilyesmit egy vagy akár mindegyik családtagjának, és nem kis örömet okoz majd vele annak, aki kapja.

Sál

Mivel a méret kérdést átugorhatjuk, így a sál a ruhaneműk közül az egyik legnépszerűbb karácsonyi ajándék, ráadásul mindig szükség van rá. Egy új szín a palettán még örömet is okozhat annak, aki kapja. Szerintünk biztosan lesz ilyesmi a fa alatt, de ha sál nem, akkor bármely más ruhanemű biztosan! Kabát, sapka, kesztyű, pulcsi, ZOKNI - ó igen, ezeknek ott a helye a fa alatt! :D

Élmény

Reméljük, hogy a tárgyiasított ajándékok mellett élményekkel is szívesen megajándékozzátok szeretteiteket, és ez nem feltétlen kell, hogy sok pénzbe kerüljön, lehet, hogy csak az időtök egy részét adjátok vagy két mozijegyet..., masszázsutalványt, de az is lehet, hogy egy komplett wellness hétvégét - akinek ilyen ajándék lesz a fája alatt, azzal valószínűleg madarat lehet majd fogatni!

Utalvány

Nem annyira személyes, de ha azt akarod, hogy például az édesanyád biztosan magára költse azt a pénzt, amit rá szánsz, és olyasmit kapjon, aminek tényleg örül, akkor egy utalvány a megfelelő üzletbe tök jó ötlet. Ha pénzt adnál neki, azt úgyis a boltban vásárolná el. :D Hülyeségre meg nem akarsz költeni, szóval marad az utalvány - nem olyan rossz dolog az! Lehet, hogy a fa alatt nem vált ki akkora örömet, de amikor levásárolhatja, akkor biztosan lelkes lesz.

Csoki

Nem hiányozhat! A legeslegjobb kiegészítő ajándék nőknek, férfiaknak, gyerekeknek. Hiába a sok sütemény, azért egy jó kis csokoládé biztosan befigyel.

Bor

A férfiak italt kapnak, mert mi mást vehetnénk nekik? Ők meg lelkesen begyűjtik a jobbnál jobb borokat, amiket szilveszterkor meg lehet iszogatni. :D Egy pár üveggel biztos kerül a ti fátok alá is.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...