2020.10.24. 17:29:37 9683 231

Filléres praktikák - drága tisztítószerek helyett
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Miért is költenénk költséges tisztítószerekre, ha a lakásunkban olyan csodaszerek találhatók meg, amikkel könnyedén helyettesíthetjük ezen árucikkek használatát?

Fogkrém - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fogkrém

Ma már széles választékban találhatjuk meg a boltok polcain a különböző, egyedi célra tervezett, speciális összetevőket tartalmazó háztartási vegyszereket. Arról nem beszélve, hogy ezeknek a termékeknek a reklámozására milliókat költenek. De az otthonunk csillogását, valóban csak a borsos árral rendelkező készítményekkel tudjuk elérni?

Összeszedtünk nektek pár teljesen hétköznapi dolgot, amivel az eredmény garantált és szinte minden háztartásban megtalálható.

Körömlakkal nincs több karc

Gondoltad volna a körömlakkról, hogy nem csak körmöt lehet vele festeni? A körömlakk kiválóan tünteti el a karcolásokat a padlóról. Semmi mást nem kell tenned, csak színtelen lakkal kend be az érintett területet, hagyd megszáradni, majd a legfinomabb csiszolópapírral csiszold át. Viszont légy kíméletes a csiszolás során! A padlón kívül a mosógéped dobján keletkezett kisebb karcokat is könnyedén tudod ezzel a nagyszerű anyaggal kezelni. A repedések lelakkozása megóvja a ruháid a kiszálasodástól és a mosógéped dobját a rozsdásodástól.

Fogkrémmel a cipők védelméért

A fogaink épségének megóvásán túl, a bőrcipőkön keletkezett kopásfoltok eltüntetésére is zseniális megoldást nyújt a fogkrém. Körömnyi mennyiséget nyomj a kopott felületre, ezt jól dörzsöld meg egy rongy segítségével, majd a végén nedves ruhával töröld tisztára a cipőt! Az eredmény magáért beszél. Azonban a nem gél állagú fogrémek a vasaló talpára rakódott szennyeződéseknek is nagy ellensége. Az enyhe súrolóhatásának köszönhetően kíméletesen, karcolás nélkül tünteti el a vasaló talpára égett mocskot.

Ecettel a tisztaságért

Imádjuk az ecetet a salátánkhoz használni, ellenben nem lehet elmenni ennek az egyszerű, de mégis annyira sokoldalú filléres csodaszernek a tisztítóhatása mellett. Az ablakok ragyognak tőle, a penészt eltünteti a fürdőszobából és a vízkőoldásban is brillíroz. Vízzel hígítva, vagy töményen is használhatjuk, a szennyeződés mértékének függvényében. A kellemetlen szagok megszabadulására is bátran alkalmazhatjuk. Ecettel töltött tálat helyezz el a mentesíteni kívánt helységbe, és pár óra múlva búcsút mondhatsz a szagnak.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...