2022.07.12. 12:20:00 7015 229

Félre a porfogókkal! Ezek a legjobb élményajándékok!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha már ünnepeltekkel indítottuk a napot, folytassuk a gondolatmenetünket az ajándékokkal! A különleges alkalmak különleges gondoskodást feltételeznek: Az unalmas kacatok és desszertek helyett megörvendeztethetjük családtagjainkat és barátainkat olyan átgondolt ajándékokkal, amelyek áldást jelentenek egészségi állapotuknak.

Ajándékkártya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajándékkártya

Az öngondoskodás sokaknak csupán divathóbortnak tűnhet, de az egészségünkre és jóllétünkre való összpontosítás elengedhetetlen az életminőséghez, a rugalmassághoz és a termelékenységhez.
Ezen ok miatt az egészséget szolgáló ajándékokkal mutathatjuk meg legkönnyebben szeretteinknek, hogy törődünk velük. Ráadásul az élményajándékok a sokszor felesleges anyagi javak számának növelése helyett az ajándékozó és az ajándékozott közötti kapcsolatot is erősítik.

Egészséges főzőtanfolyamok

Ínyencnek vagy állandóan fogyókúrázónak és a diéták szerelmeseinek is tökéletes ajándék válhat az egészségesebb táplálkozás témaköre köré felépített főzőtanfolyam. A résztvevők az ilyen kurzuson olyan új főzési módszerekre vonatkozó tippeket és trükköket tanulhatnak, amelyek a főzést nem csupán egészségesebbé, de élvezetesebbé is teszik. Az egy alkalmas vagy heti rendszerességgel tartott, szórakoztató főzőtanfolyam különösen a különböző családi ünnepek idején lesz hasznos, amikor biztosan felbukkan egy-egy ételallergiával küzdő rokon is az asztalnál. A testi jótékony hatások mellett ilyenkor az ünnepelt lelki jólétét is támogatjuk! Egy tanulmány szerint mindazok, akik részt vettek ilyen jellegű tevékenységekben, kevésbé vannak kitéve az érzelmi evés kockázatának. Az egészséges ételeket megfelelő összepárosítása jót lesz a lelki hozzáállásnak és a hangulatuknak is.

Masszázs

Habár ez egy kissé elcsépelt ötletnek tűnhet, még mindig a legjobb wellness-ajándékok között szerepel a frissítő masszázs. Ami számunkra rendszeresen igénybe vehető szolgáltatás, az másnak lehet évente egy-egy alkalommal nehezen összehozott luxus: Könnyítsük meg valakinek az életét azzal, hogy nekiajándékozzuk a megnyugtató masszázsélményt!
A masszázs több, mint egy átlagos kényeztető elvonulás, hiszen számos egészségügyi előnye is ismert: a szervezet dopaminszintje 31 százalékkal nő, míg a stresszhormonok szintje ugyanennyivel csökken egy masszázst követően.

Arckezelések

A bőrápolása az öngondoskodás egyik napi szinten kivitelezhető módja. A legtöbb szépségszalon változatos kezelésekre felhasználható ajándékutalványokat kínál, hogy a megajándékozott személy kényeztetés közben tölthesse el a szükséges én-időt.
Amennyiben a megajándékozott aknéval vagy egyéb makacs bőrproblémával küzd, akkor egy-egy ilyen személyre szabott arckezelés segíthet abban is, hogy a bőrhibák miatt kialakult szorongás csökkenhessen.

Sóbarlang

A szokásos gyógyfürdő belépőt idén felválthatja egy sóbarlangba való látogatás. Az ilyen kezelés célja, hogy a jótékony sókkal finomított levegőt belélegezve, javuljanak a légúti problémák (asztma, allergia vagy akár megfázás esetén is áldásos). Kisgyermekek számára számos helyen játékos foglalkoztatással egybekötött sóterápia vehető igénybe, de érdemes a sótaposóknak is utánanézni. Aki mégiscsak szeretne valami maradandóbb ajándékkal ugyancsak előállni, egyedi sóterápiás ajándékcsomagot is összeállíthat az ajándékkártya mellé.

Otthoni DNS készlet

Ki ne lenne kíváncsi a származására és az arra, hogy milyen mélyre nyúlnak vissza a gyökerei? Egy DNS-teszt kiváló ajándék azoknak a barátoknak és családtagoknak, akik igyekszenek minél jobban felgöngyölíteni a családfájukat. más szemszögből képes kielégíteni a származásuk iránti kíváncsiságukat mint az anyakönyvi kivonatok száraz adatai. Ugyanakkor egészségügyi kontrollnak sem utolsó, hiszen léteznek már olyan házilag levett DNS-mintákból is eredményt adó tesztek, amelyek bizonyos betegségekre mutató genetikai kockázati hajlamot is feltár.
(Természetesen a kapott eredményeket szakorvossal is át kell beszélni!)

Forrás: thehealthy.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...