2019.04.25. 15:50:48 9117 247

Félre a fekete retiküllel! Jöjjenek a mindenhez illő izgalmas színek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hölgyek nehezen indulnak el a mindent elnyelő kézitáskájuk nélkül. Legyen szó egy csinos kis retikülről vagy éppen a hétköznapokra használt táskáról, egy-egy fekete színű minden nő gardróbjában lapul. Mert ugye az mindenhez (is) megy. De akad ám jó pár más aduász színünk is!

Színes táska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes táska

Különösképp a nyári időszakban érezhetjük úgy, hogy a mintás és színes ruhácskáink mindegyikéhez szinte külön táska dukálna, ami, valljuk be, nagy luxus lenne. Ezért, ha hozzám hasonlóan kis újdonságra vágysz, mert unod a szokásos fekete és fehér színű retikülöket, válassz az alábbi minden szetthez passzoló stílusos árnyalatok közül!

A cser

Egyre többen ismerik fel a bézs és a konyak árnyalatok kategóriájába tartozó barnás színek előnyös oldalát. A korábban alulértékelt cser színű retikülök igazán hagyják, hogy a ruhánkon maradjon a hangsúly, míg a kiegészítő a praktikus oldalát ragadja meg a divatnak. Rengeteg szettünkhöz fog illeni, így nem leszünk rákényszerülve, hogy állandóan lecserélgessük a táskánkat.

A fű- vagy méregzöld

Ezt a színt gyakran emlegetik semlegesként, mivel nagyon sokoldalúan lehet felhasználni. Kézitáskán megjelenve a világos színeket egyértelműen jól kiegészíti, ugyanakkor az erősebb színű ruhakollekciókkal kombinálva izgalmas látványt kelthetünk. Képzeld el a lila, a rózsaszín és a korall színekkel! Mit szólsz egy szép sárgához párosításhoz? Csak bátran!

A zöldeskék

Ki ne szeretne olyan színeket hordani, amelyek szépen illenek a bőrtónusához? A közép mély zöldeskék, azaz a teal szín pont olyan, ami mindenféle bőrszínt csodásan kihangsúlyoz. Kézitáskaként is univerzális az előbb tárgyalt zöldhöz hasonlatosan: a rikítóbb színekkel is remekül párosítható, emellett pedig felélénkíti a semleges (szürke, sötétkék, khaki stb.) színű ruhákat.

A fémes színek

Arany, ezüst, réz vagy bármely egyéb metál árnyalat azért jó választás, mert nincsen szezonhoz kötve. A fémszínek harmonizálnak az alkalmi öltözetekkel, ugyanakkor feldobják az alap ruhatár darabjait is csillogásukkal. Sokoldalú és érdekes kiegészítők.

Forrás: liveabout.com/four-non-black-versatile-handbag-colors-that-will-go-with-everything-13772

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...