2017.09.27. 17:02:05 16407 323

Feliratos pólók - Mottó, motiváció, humor, vagy csak ez volt és kész?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Általában egyszínű vagy csíkos holmit vásárolok magamnak, de néha, ha tudok azonosulni a mondanivalóval, akkor beszerzek egy-egy feliratos pólót. Igen, én az a típus vagyok, aki csak akkor vásárol ilyet, ha az valóban jelent is neki valamit... Sőt, még a fiamnak is csak akkor veszek ilyesmit. :)

Vicces póló | myhongkonghusband.com gyűjtéséből - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces póló | myhongkonghusband.com gyűjtéséből

Éppen ezért különösen vicces számomra, amikor az utcán ilyen-olyan feliratos pólókban látok sétálgatni nemcsak fiatalokat, hanem idősebb hölgyeket, férfiakat, akár papákat, mamákat is. :) Tudom, ők valószínűleg a legkevésbé sem törődnek ezekkel a feliratokkal, meg nem is értik őket, hiszen többnyire angolul vannak. Azért én jókat szoktam nevetni, amikor látok egy-egy “Fashion Queen” (Divat királynő), Girls wanna have fun (A lányok jól akarnak szórakozni), Sexy girl meg hasonlókat idősebb hölgyeken. Ezt dobta a gép? Netán ez volt a boltban akciós vagy hozta az unoka, aztán jó lett, szóval felveszem...? El tudom fogadni, de attól még vicces egy-egy ilyen melléfogás! :)

Mint például ez a "pornósztár"

Vicces póló | myhongkonghusband.com gyűjtésébőlVicces póló | myhongkonghusband.com gyűjtéséből

Szűz vagyok, de ez egy régi póló! - Ez mondjuk tényleg vicces

Vicces póló | myhongkonghusband.com gyűjtésébőlVicces póló | myhongkonghusband.com gyűjtéséből

Motivál!

Ezeket a felületeket tényleg fel lehet használni motivációra, és bár nem rajongok a hamis reményt keltő, gagyi életigazságokért, közhelyekért, Cohelo idézetekért meg hasonlókért, azért van egy-egy gondolat, amit biztosan magamra öltenék... De életmentő és lélekemelő volt a fiam egyik kis rugdalózója is, amire az volt írva, hogy “ I love my mummy lots + lots + lots + lots + lots + lots + lots + lots + lots + lots + lots”. Ez azt jelenti, hogy imádom az anyukám nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon...., szóval nagyon, értitek. :) Amikor másfél hónaposan kezdődött a hasfájós korszak, és sokat sírt esténként egy pár hétig, akkor előszeretettel adtam rá ezt a rugit, hogy emlékeztessem magam erre. :) A dolog működött! Szóval elő a feliratokkal, ha érted őket és motiválnak téged!

Szeretem az anyukám rugdalózóSzeretem az anyukám rugdalózó

Szórakoztat

Vannak ténylegesen szórakoztató és vicces feliratok is, melyeken nem azért röhögsz, mert annyira nem illik a viselőjéhez, hanem mert tényleg humoros, és az is volt a célja a viselőjének. Persze angolul több ilyet találni, mint magyarul, de manapság már nem nagy kunszt saját pólót készíttetni, de léteznek ilyen pólók gyártására szakosodott magyar vállalkozások is. Ajándéknak is abszolút kiválóak, főleg, ha tényleg valami egyedit találsz ki, ami illik a viselőjéhez.

Vicces póló - magyar | pinterest.comVicces póló - magyar | pinterest.com

Témaindítónak

Nagy divat manapság filmes idézeteket hordani magunkon, és ezek rögtön megadják a társalgási témát is, ha pl. egy házibuliban vagy összejövetelen ilyenben jelenünk meg. A filmekből kiragadva gyakorlatilag a popkultúra részeként szállóigeként élnek tovább ezek a mondatok, és aki látta a sorozatot vagy filmet, az rögtön tudja hova kötni, és már meg is van a közös érdeklődés, lehet miről beszélgetni. Ilyen pl. az Agymenőkből kiragadott Bazinga, vagy a Trónok harcából a közeleg a tél, sárkányok anyja stb.

Vicces póló - Trónok harca és Agymenők az egyben | forrás: pinterest.comVicces póló - Trónok harca és Agymenők az egyben | forrás: pinterest.com

Egy darab magadból

Igen, akár egy póló is lehet az önkifejezés eszköze, és így a ruha nem csak öltöztet, hanem el is árul rólad valamit, kifejezheted vele a véleményedet a világról, a hozzáállásodat dolgokhoz, vagy egyszerűen a hangulatodat.

Szeretem a kávét és talán 3 embert

Vicces póló | Forrás: pinterest.comVicces póló | Forrás: pinterest.com

A könyv jobb volt

Vicces póló | Forrás: pinterest.comVicces póló | Forrás: pinterest.com

Bocs, hogy elkéstem. Fenntartott, hogy kiélvezzem az utolsó perceit annak, hogy nem itt vagyok.

Vicces póló | Forrás: pinterest.comVicces póló | Forrás: pinterest.com

Szóval vigyázat emberek, igaz, nemcsak a ruha teszi az embert, de azért sok mindent közvetíthet rólunk! Ha angol feliratos pólót választasz, azért kérdezz meg egy nyelvtudót, nehogy úgy járj, mint a sárga pólós néni. ;)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...