2018.05.25. 17:52:58 12408 272

Felemás hír a „Trónok harca” olvasóinak: Folytatás helyett előzmény jön!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

George R.R. Martin 2018. november vége felé ígéri rajongóinak az új kötete megjelenését. Erre a dátumra nem is olyan sokat kell várnunk, azonban van egy kis csavar a közleményben: Az előzetes várakozásokkal ellentétben egy olyan kötet kerül majd a könyvesboltok polcaira, amely a Targaryen-ház történetét meséli el.

Trónok harca - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Trónok harca

Tehát ebből a hírből már könnyen kikövetkeztethető, hogy a Tűz és jég dala sorozat következő kötetére még jócskán várhatunk! Az író erről blogján is írt, miszerint „…a tél még nem jön el…legalábbis nem 2018-ban.”

Az idén megjelenő kötet a Tűz és vér címet viseli majd. A Tűz és jég dala történeteiből már megismert Targaryen uralkodói ház korai történetébe áshatják bele magukat a kíváncsi olvasók. Megismerhetjük a Targaryen királyok életének részleteit a családtagjaik tettein, a lefolytatott háborúkon és számtalan utazásaikon keresztül I. Aegontól kezdve egészen III. Aegon királyig.

S hogy mit ígér még az író? Sok-sok sárkányt! Továbbá újdonság lesz az új kötet kapcsán, hogy a belső grafikák az író különleges évfordulós kiadásaihoz hasonlóan most is fekete-fehér illusztrációkként kelnek életre. Dough Wheatley több mint 75 darab képével teszik érzékletesebbé azt a világot, amibe a nemsokára megjelentetni vágyott könyv oldalain csöppenhetünk bele.

A Tűz és vér nem meséli el a Tűz és jég dala előtti világ összes cselekményét, George R.R. Martin a további történeteket egy második részben fogja csak elénk tárni. Legutóbb azt ígérte, hogy eme két kötet közé fogja beékelni a várva várt 6. ciklust a Tűz és jég dalából, aminek eredeti címe várhatóan The Winds of Winter lesz. A hideg, jeges tél végül csak eljön, hogy a sötétség töltse ki ezt az izgalmas, fiktív világot, ahol a legjobb dolog leginkább a remény lesz. Kíváncsian várjuk!

Forrás: georgerrmartin.com, independent.co.uk

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...