2017.12.12. 10:33:06 8208 284

Fantasztikus magyar tehetségre bukkantunk: Bence Péter
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lehet, hogy a mi elmaradásunk, de még csak most fedeztük fel Bence Péter, zongoraművészt, aki brutál jó feldolgozásokat komponál és ad elő. Megvan Havasi utódja, semmi kétség!

Bence Péter | Fotó: facebook.com/BencePeterMusic - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bence Péter | Fotó: facebook.com/BencePeterMusic

A nemzetközileg is ismert és elismert fiatal ember következő koncertje például Milánóban lesz, de nem kell olyan messze elutaznod, hogy megnézd. Itt vannak a fantasztikus előadások és feldolgozások!

Személyes kedvenc: Justin Timberlake - Cry Me a River - Bence Péter

Amivel befutott: Michael Jackson - Bad/Smooth Criminal - Bence Péter

Az új Star Wars film premierjének margójára:

És egy klasszikus egy jachton előadva: Here Comes the Sun - The Beatles - Bence Péter

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...