2016.05.07. 11:01:46 8072 291

Fagyi-napra felkészülni, vigyázz, kész, start! Féláron a fagyi!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Május 8-án az ország több fagylaltozójában és cukrászdájában is féláron vásárolhatnak jeges finomságot az édesszájúak. Idén még az időjárás is kedvez a fagyi-napnak. Már az esemény pontos megnevezése is csupa jóval kecsegtet: A magyar kézműves fagylalt napja – kérem szépen, ez csak jó lehet, nem igaz? Itt a lista.

Fagylalt evés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fagylalt evés

A Fagylalt napjának egyik célja, hogy a fagyizók a egy a környezetükben található közintézményt, kórházat, csoportot is meglepjenek pár gombóc fagyival. Így a hátrányosabb helyzetű személyek is részesedjenek a fagyi örömében.

Vannak helyszínek, ahol másik napon biztosítják a félárú fagylaltot. A fagyizók pontos listájáért kattints ide.

A fagyi-nap örömére, hallgassunk meg egy régi, kedves klasszikust, s simogassuk meg egy kicsit belső gyermekünket! :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...