2016.11.07. 14:50:36 8406 300

Ezt tartják vonzónak a férfiak a nőkben! 7 szórakoztató érdekesség!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Számtalan kutatás látott már napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a férfiak mit találnak vonzónak egy nőben, vagy a hölgyek mit találnak vonzónak az urakban. Sajnos ezek gyakran csak a külsőségekre korlátozódtak, mint például a feszes popsi, nagy mellek, igéző szemek, sármos vonások stb. Most végre itt egy kicsi, ám érdekes kutatás, ami NEM a külcsínre helyezi a hangsúlyt.

Vonzó nő mosolyog - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vonzó nő mosolyog

Ha működik a kémia, akkor minden rendben, nem igaz? Nos, íme, 7 érdekes és szórakoztató tény arról, hogy mit is találnak vonzónak a férfiak a nőkben.

  1. Egy kutatás szerint a férfiak jobban vonzódnak azokhoz a nőknek, akik éppen ovulálnak – mindezt úgy állapították meg, hogy a pasiknak női pólók megszagolása után kellett kiválasztaniuk azt, amelyik vonzóbb számukra.
  2. A pasik imádják azokat a nőket, akik nevetnek a vicceiken. Ezen talán meg sem lepődünk. :)
  3. Több kutatásban is fény derült már arra, hogy férfiak hosszú távú kapcsolatokban az őszinteséget nagyon is kedvelik.
  4. A legtöbb férfi vonzódik a piros színt viselő hölgyekhez, és ugyanez fordítva is igaz: a nők is kedvelik ezt a színt férfiakon – több kutatás állítja.
  5. Egy kis testbeszéd: akaratlanul is vonzónak találják, ha egy nő lemásolja a mozdulataikat. Például, amikor a férfi megérinti a haját, és ugyanígy tesz a nő.
  6. Csapatban még jobban felfigyelnek a hölgyekre a férfiak, sőt, jobban is vonzódnak hozzájuk. Ez a cheerleader-hatás. (A cheerleaderek kosárlabda és foci meccseken szoktak a szünetben táncolni – sok lány együtt, miniben, szexi mozgással – naná, hogy dögös a férfiak számára...)
  7. Egy brit egyetemi kutatásban azt állapították meg, hogy a férfiak az olyan pozitív tulajdonságokkal rendelkező hölgyeket részesítették előnyben, mint például nyíltság, kedvesség, öntudatosság – alkattól függetlenül.

A cikk a thisinsider.com cikke alapján íródott.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...