2019.06.06. 17:48:29 10848 291

Ezt is moshatod a mosogatógépedben! Meglepő dolgok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nagyobb konyhával rendelkezők, akik vannak olyan szerencsések, hogy mosogatógép is beépíthető, figyeljenek most nagyon! A koszos edényeken kívül rengeteg minden biztonsággal tisztítható benne…

Mosogatógép - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosogatógép

Nem árulunk el nagy titkot azzal, ha azt mondjuk, hogy a mosható/nem mosható kérdéskör egyszerűen megválaszolható, csak a tisztítandó tárgy anyagát kell megvizsgálnunk. Ezen az elven kiindulva soha sem szabad olyan dolgokat a mosogatógépbe tenni, amelyek anyaga fa, öntöttvas vagy réz! Az ételtárolás, a főzés és az étkezések során bepiszkolódó edények, dobozok, tálak és poharak általában üvegből, vagy valamilyen műanyagból vannak. Az ezekből az anyagokból készült tárgyak tehát nagy valószínűséggel moshatók mosogatógépben, de a gyártói utasítások ezt felülírhatják.

Mosógépben tisztítható dolgok:

1. Konyhai eszközök

Konyhai szivacsok és kefék, szilikon sütőkesztyű, mikróhullámú sütő forgótálja, a hűtőszekrény kisebb polcai, tárolói, a fiókok ragadós fém vagy kerámia gombjai, kilincsei mosózsákba helyezve.

2. Lakberendezési tárgyak

Vázák, üveg dísztárgyak (kivéve a kézzel festett és az arany vagy ezüst szegélyes), tolltartó dobozok, kisebb szemetesek.

3. Fürdőszobai kiegészítők

Szappan- és fogkefetartók, gumi csúszásgátlók, mosakodószivacs, kozmetikaifiók rendszerezők, hajkefék, fésűk (kivéve a természetes anyagból való sörtével vagy fanyéllel rendelkezők), manikűr és pedikűr eszközök.

4. Gyerekjátékok

Fürdőszobai játékok, műanyag játékok és építőelemek, cumi.

5. Állatfelszerelés

Kemény műanyag vagy gumijátékok, etető és itató tálkák, póráz, hám (kivéve a valódi bőrből készülteket).

6. Sportfelszerelés

Golflabdák, fogvédő, egyéb műanyag eszközök.

7. Udvari, kerti eszközök

Kerti szerszámok, virágcserepek, grill rácsok, gumicsizma, gumipapucs (fertőtlenítő tartalmú szerrel nem mosható).

8. Autótartozékok

Gumi padlószőnyegek, szerszámok, pohártartó. A kényesebb darabok kerüljenek a mosogatógép felső polcára, a kisebb tárgyakat pedig mindig helyezzük mosózsákba, vagy gyűjtsük lyukacsos dobozba.

Mielőtt újból étellel kapcsolatos dolgokat mosnánk vele, mindenképp tisztítsuk meg a mosogatógépet!

Forrás: thespruce.com/surprising-things-to-clean-in-the-dishwasher-4158893

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...