2016.02.28. 11:04:07 7432 283

Ezeket tedd sport után
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sportolni jó, és egészségünk, fittségünk megőrzése érdekében rendkívül fontos is! Helyesen sportolni még jobb, odafigyelni a bemelegítésre pedig elengedhetetlen. Ám pont ilyen lényeges, hogy mit és hogyan teszünk mozgás, sportolás után. Kis odafigyelés, és a befektetett munka még többet ér.

Nyújtás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyújtás

Ne feledkezz meg a nyújtásról!

A mozgás befejeztével azonnal állj neki nyújtani! Megfáradt izmaidnak jár ennyi, hogy a következő edzést is frissen, fitten várják majd. Azonnal nekiállni pedig azért fontos, mert ha a már „hideg” izmokat szeretnéd megnyújtani, az sérüléshez vezethet. De nem kell hosszú percekig tartó nyújtásra gondolnod, elég akár 5 perc is. De az minden edzés után legyen meg!

Dobd le a textilt!

Ha zuhanyozni nincs is időd, az edzés során teleizzadt ruhádból bújj ki, amilyen gyorsan csak lehet. Egyrészt a rajtad megszáradt ruhában könnyen megfázhatsz, másrészt a nedves ruha alatt könnyebben elszaporodnak a baktériumok. Utóbbiak nem túl kellemes és nem túl esztétikus látványt nyújtó kiütéseket okozhatnak.

Egyél!

Persze, ne rögtön a testedzés után, de nagyjából 30 perc elteltével nyugodtan magadhoz vehetsz valami tápláló, ám nem hizlaló, nem nehéz ételt.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...