2024.02.22. 12:39:38 5801 202

Ezeket az európai helyeket látnod kell tavasszal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tavasz beköszöntével visszatér belénk az élet, a színek élénkebbé válnak. Az ébredő természet, a virágzó kertek és a tavaszi fesztiválok garantálják, hogy az európai utazások az év egyik legszebb időszakává váljanak. Ebben a cikkben felfedezünk pár kihagyhatatlan európai úticélt, ahol a romantika, a kultúra és a természet együttesen teremtik meg a tökéletes tavaszi idillt.

Keukenhof - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Keukenhof

Keukenhof, Hollandia:

Ha holland tavasz, akkor Keukenhof. Ezt egyszer az életben látni kell, naná, hogy tavasszal, hiszen ez a világ legszebb és legnagyobb virágoskertje. A hatalmas tulipánmezők és a színpompás virágágyások lenyűgöző látványt nyújtanak. A park minden évben megújuló tematikus kertjeivel és számtalan virágfajtával varázsolja el a látogatókat.

Prága, Csehország:

Tavaszi úticélként Prága is tökéletes választás. Ücsörögj a népes teraszokon, sétálj a gyönyörű parkokban. A Vltava folyó partján andalogni és felfedezni a város gazdag történelmét, miközben a cseresznyefák virágoznak, feledhetetlen élményt nyújt.

Barcelona, Spanyolország:

Barcelona káprázatosan kel életre ebben az időszakban. Gaudí művei, mint a Sagrada Familia vagy a Güell park, a friss tavaszi levegőt beszippantva még varázslatosabban hatnak. A tengerparti sétányokon és a kávézók teraszain ülve élvezhetjük a katalán kultúra vibráló atmoszféráját.

Provence, Franciaország:

Levendula és konyhaművészet: ez Provence. Valamint: a tavasszal virágba borulú rétek és a sós tenger illata. Amennyiben ezt az úticélt választjuk, ne hagyjuk ki a tengerparti Toulont, ahol a macskaköves utcákon sétálva romantikázhatunk, a szökőkutakkal díszített csendes tereken pedig megpihenhetünk egy szabadtéri kávézóban.

Firenze, Olaszország:

Firenze tavasszal is lenyűgöző, hisz’ a város színes virágokkal díszített kertekkel és parkokkal teli. A Piazzale Michelangelo-ról a várost átölelő tavaszi panoráma igazi festménnyé varázsolja ezt a művészeti és történelmi gyöngyszemet. Az Írisz kert (Giardino dell’Iris) a tér mellett minden évben az írisz virágzása idején látogatható ( ápr.25. - május 20.).

Az európai tavasz olyan élményeket kínál, amelyek örökre emlékezetesek maradnak. Ezek az úticélok nem csak természeti szépségekben, hanem kulturális értelemben is igen gazdagok. Kellemes kikapcsolódást!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...