2023.10.19. 12:05:00 6650 214

Ezek az ígéretes mozifilmek jönnek az év végéig
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mozi, habár a streaming szolgáltatók erősen próbálkoznak a térnyeréssel, még mindig nagyon kedvelt szabadidős tevékenységünk. Ez nem is csoda, hiszen az általa nyert közös élmény beszélgetésindítónak sem utolsó amellett, hogy remek kikapcsolódást ígér egy-egy jól eltalált film. Nézzük is meg, hogy milyen kínálat vár ránk az év végéig!

Mozizó barátnők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozizó barátnők

Válogatásunk most inkább a felnőtt nézőközönségre összpontosít, de animációs produkciókból sem lesz hiány a hátralévő alig több, mint 2 hónapban.
Új részt kapnak a Trollok, és egyszerre kettő madarakról szóló mese közül is választhatnak gyerkőceink, azonban talán a legígéretesebb premier Kívánság címmel november végétől lesz majd látható.

Októberi premier

Október 26-tól egy igazi klasszikus kap új köntöst, így a régi rajongókhoz garantált, hogy újabbak is csatlakoznak majd. Vásznon A három testőr: D’Artagnan c. produkció!

Novemberi premierek

A hónap elején érkezik a kiválasztott filmszínházakba A lápkirály lánya című felkavaró bűnügyi dráma, amelyben arra kapunk választ, hogy terhelt gyökereink elől érdemes-e menekülnünk.

November 9-től lesz látható a Mesterjátszma című magyar pszichothriller, amelyben nem csupán ereklyék, de életek is múlnak egyetlen egy sakkjátszmán.

Egy újabb grandiózus alkotást tekinthetnek meg nov. 23-tól mindazok, akiket érdekelnek a történelmi személyek, hiszen ez az azonos című film Napóleon felemelkedését és bukását követi nyomon.

Decemberi premierek

Kit nem szegezett a képernyő elé Charlie csokigyárban tett varázslatos látogatása? December 14-től megtudhatjuk a Wonka c. filmből, hogy miként építette fel csoki birodalmát Willy a titokzatos umpalumpák segítségével.

Az év végére (dec.28.) pedig jöjjön egy újabb könnyedebb hangvételű mozifilm: A győztes gól elnevezésű alkotásban egy világbajnoki selejtezőbe bejutni vágyó, de reménytelen focicsapat és új edzőjük kalandjaiba kapunk bepillantást.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...