2022.07.26. 09:35:00 6944 238

Ezek 2022 legmenőbb (és legtartósabb) lakberendezési trendjei!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amennyiben otthonod újratervezése és felújítása van terítéken, vagy a közeljövőben vannak ilyen terveid, fontold meg, az olyan trendek követését, amelyek a jövőben is fennmaradnak. Szerencsére az idei lakberendezési divat legtöbbje ilyen.

Lakberendezés a természetközeliség jegyében - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lakberendezés a természetközeliség jegyében

Az otthonunk kialakítása során a legtöbben arra törekszünk, hogy környezetünk egyéni ízlésünket is tükrözze. Ennek az aktuális divat trendek gátat szabhatnak, de nagy mázlinkra vannak olyan belsőépítészeti alapelemek, amelyek egyszerűen soha nem mennek ki igazán a divatból.

Melyik 2022-es trendből érdemes inspirálódni?

Természetes színek

A legjobb színek hosszú ideje a semleges színek minden belső térhez. Az „unalmasságuk” ellenére a természet ihlette színárnyalatok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.
Pedig igazán izgalmassá tehető a zsályazöld, a kéregbarna, az óceánkék és a felhős fehér, hogy csak néhányat említsünk a természet végtelen, inspiráló világából.
A díszpárnák, a függönyök, a szőnyegek és az egyéb szövetek nagyszerű kiegészítői lehetnek minden térnek, ha nem szeretnénk most falfestésbe bonyolódni.

Kint is „bent”

A benti-szabadtéri a koncepció lényege, hogy különböző beltéri területek - jellemzően a konyha vagy az étkező - a szabadba költöznek. (A melegebb éghajlaton gyakran teljesen összemosódtak a határok a két lakótér között.)
Aki lakásban él, az se keseredjen el! A legkisebb erkélyek is igazi oázisokká varázsolhatók, egy kis fantáziával. Ha nincs is erkélyünk, mindenképpen érdemes különféle cserepes növényt telepíteni a lakásunkba, mivel a zöld növényzet bizonyítottan pozitív hatással van a közérzetünkre.

Üdvözölt fenntarthatóság

A modern otthonok nemcsak okosabbak lesznek, hanem fenntarthatóbbak is. A fenntartható anyagok felhasználása már az építkezésnél is alap elemmé vált, és a trend napjainkban szintén begyűrűzött a belsőépítészetbe. A különböző intelligens megoldásokkal karöltve a fenntartható megoldások jelentősen csökkenthetik az energiapazarlás és a szénlábnyomunk mértékét.

Halhatatlan vintage

Hála annak, hogy egyre többen igyekszünk fenntarthatóbb és környezetbarátabb életet élni, no meg a gazdasági események hatására a lakberendezés is visszanyúlt a korábbi korszakok tárgyaihoz. A vintage dekoráció és a bútordarabok könnyedén beilleszthetők mindenféle környezetbe, és lehetővé teszik, hogy ne csak a fenntarthatóságot valósítsuk meg otthonuk díszítésekor, de személyes stílusuk is tükröződhet általa.

Visszatérő zárt terek

A nyitott alaprajzok iránti rajongás lehetővé tette az energia, a levegő és a fény zökkenőmentes és akadálytalan áramlását, de a helyzet valójában az, hogy ez a falak nélküliség nem igazán biztosított elegendő magánéletet. Az emberek egyre inkább egy kis elvonulásra vágynak, így már ne nagyon álljunk neki falak kidöntésének, ha eddig még nem tettük meg.

Forrás: www.divine.ca

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

SEMMELWEIS EGYETEM: A KÓROS SOVÁNYSÁG TOVÁBBRA IS ELVÁRÁS A DIVATSZAKMÁBAN

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. „plusz méretes”, azaz „test pozitív” divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.

Fel a kalappal! Elegáns védelem a fejnek

Érdekes, hogy egészen a XVII. század beköszöntéig egyetlen úri hölgy sem viselt kalapot. Viseltek azonban a cselédasszonyok, az alsóbb rétegekhez tartozó fiatal lányok, majd a későbbiek folyamán a városi polgárság hölgyei is. Ezután már nem kellett sok ahhoz, hogy a pompás kalapok belopják magukat a nők budoárjaiba, így előszeretettel viselték azokat séták, cukrászdázás, díszes vacsorák, vendéglők, teadélutánok idején, vagy éppen udvarlók fogadásakor. Nem csoda hogy a fejfedő-eleganciának ma is sokan hódolnak.

Mindenki kedvence, a megunhatatlan házi puding

Valahányszor megkívánunk egy gyorsan elkészíthető finomságot, amelyet jutalomként vagy egyszerűen nasivágy-csökkentőként ékelnénk be a programunkra, a puding remek megoldásként kínálkozik fel. Most hozunk néhány házi puding receptet, melyek nagy eséllyel válhatnak a kicsik és nagyok közös „még kell!” kategóriájú kedvencévé.