2022.01.27. 09:25:00 8640 240

Ez az erős egyéniségek 6 ismérve
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha karakteres és erős személyiséggel áldott meg az ég, a környezeted gyakran jellemezhet téged arrogánsnak. Az erős emberek vonzzák a hasonló személyiségeket, míg a kevésbé erőseket megijeszthetik. Téged kik kerülnek, és te kiket kerülsz?

Erősebb a látszatnál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Erősebb a látszatnál

Ha szeretnéd tudni, hogy a magabiztos emberek közé tartozol-e vagy van-e még hová fejlődött ezen a téren, nézd meg, hogy az alábbi 6 jelből mennyi igaz rád!

1. Nem keresi a feltűnést

Az erős személyiségek elégedettek azzal, akik, így nem vágynak mások elismerésére vagy jóváhagyására. Elég nekik a sajátjuk! Ezért nincs szükségük arra sem, hogy harsánysággal hívják fel magukra a figyelmet, ha társaságban vannak.

2. Nem próbál senki kedvére sem tenni

Aki hű saját véleményéhez, annak nincs szüksége arra, hogy másokat lenyűgözzön. Bátran vállalja a véleményét, mert nem fél attól, hogy emiatt valaki nem gondolkodik róla kedvezően.

3. Nem takargatja a hibáit

Aki erős, az kész szembenézni önmagával (is). Aki pedig tisztában van a hibáival, az meg sem próbál tökéletesnek látszani. Tudja, hogy a hibákat nem szégyellni kell, hanem dolgozni rajtuk.

4. Nem tűri a kifogásokat és az érzéketlenséget

Az erős egyéniségek szeretnek a dolgok végére járni, így a kifogásokról azt gondolják, hogy merő időpocsékolás. Mivel nem félnek kilépni a komfortzónájukból, minden szituációból megpróbálják kihozni a legjobbat. Az ilyen személyiségek jellemzően tudatosak, és megfontoltan hoznak döntéseket. Habár nem szeretik, ha a hirtelen embereket, mégis rendkívül empatikusak.

5. Mindig hű az erkölcseihez

Megvan a saját véleménye arról, hogy mi a jó és mi a rossz, és semmi és senki nem fog rá hatni, ami megváltoztatná azt. A magabiztos emberek két lábon állnak a földön, és semmi sem tudja kibillenteni őket az egyensúlyukból.

6. Tisztában van az értékeivel

Ők olyan típusú emberek, akik ismerik a saját értékeiket, és ugyanígy különbséget tudnak tenni értékes és értéktelen dolgok között. A szükséges helyzetekben mindig őszinték és közvetlenek, ellenben a bizonytalan emberek könnyen megsértődhetnek ilyenkor.

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...