2016.07.15. 17:30:08 9397 204

És Te miért ne változatnál a hajszíneden? – 9+1 indok, amiért a nők bevállalják
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A folyamatos változásnak, megújulásnak az egyik legegyszerűbb módja talán hajunk színének megváltoztatása. Persze, csak annak, aki igazán bevállalós és szeret kísérletezgetni, és akinek majdnem minden jól áll. De biztos csak a magabiztosak „joga” a változtatás?

Hajfestés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajfestés

Egyáltalán nem! Mert ha egy nő változtat, akár hajszínt, ráadásul radikálisan, annak ott oka van, kérem szépen!

Néha komoly az indok

Egy kapcsolat vége…

… és valami új kezdete is lehet az oka annak, ha egy nő változtat a hajszínén. Valószínűleg ilyenkor a régi színnel együtt a múlt fájdalmait is szeretné maga mögött hagyni.

Még mindig a lezárás

Mivel hozzá betörni és darabokra zúzni a valaha imádott férfi összes bútorját kevésbé kivitelezhető, így a feszültség levezetése gyanánt inkább keressünk valamilyen új hajszínt.

Előfordul, hogy a „tükör” tehet róla

Ha az „odabent” már nem mi vagyunk

Vagyis a tükörből visszaköszönő arcot, illetve hajszínt már nem érezzük magunkénak. Mert egyszerűen már unalmas…

Ha a hajunkon is látszik, hogy az idő bizony múlik

Vagyis megjelennek az első ősz hajszálak. Olyankor mindenképpen új hajszínre van szükségünk. Vagy ha rájövünk: az a platinaszőke hajzuhatag már nem mi vagyunk…

Mert a tavalyi trend már nem trend

Már nem divat a mindenféle melír, vagy az ombre frizura és váltani kell.

És van, hogy teljesen egyszerű okai vannak a váltásnak…

Mert egyszerűen szereted csinálni

Hajat festeni, esetleg a barátnőket áthívni, és mindenféléről csacsogni – ez számodra egy program, amit minden esetben egy új hajszínnel illik megkoronázni.

Mert jön a tavasz/nyár/ősz/tél

És az új évszakhoz bizony új hajszín is dukál.

Mert egyszerűen ehhez van kedved.

És pont!:-)

Mert lázadnál!

Vagyis biztos, hogy a párod nem örülne a váltásnak. De hát Te sem örülsz az ő döntéseinek mindig.:-)

Mert mindig elégedetlen vagy

Még nem találtad meg a Hozzád leginkább illő színt, ami bosszúsággal tölt el, és folyamatos változtatásra ösztönöz.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Farmer kalauz, hogy tudd melyiket hova és hogyan

Talán túlzás nélkül lehet azt állítani, hogy nem sok olyan ember él a bolygónkon, akin ne lett volna farmer legalább egyszer valamilyen formában. A bűvös hatvanas évek óta gyakorlatilag töretlen népszerűségnek örvend mindenhol. Örökké képes a megújulásra és soha nem megy ki a divatból. Gyakorlatilag mindenféle ruhadarabot készítenek már farmer anyagból – talán fehérneműt nem – és a kiegészítők piacát is meghódította.

Adakozni jó, de szeretni ki fog?

A karácsony és a téli időszak évről évre előhozza, kidomborítja az érzelmeket. Ki azért néz magába, mert a családjáért hálás, ki pedig azért, mert már nem maradt esetleg senkije. Nehéz és mégis szép évszak ez, minden őrült év végi hajtásával és ünnepével egyetemben. Mindenki próbálja az ünnepekig lezárni azt, amiről úgy érzi, már nem hurcolhatja át az új esztendőbe. Mindenki igyekszik letenni a terheit. Ezek a terhek bizony nem csak fizikaiak és nem csak munkával és pénzügyekkel kapcsolatosak. Elég gyakran olyan nyomasztó lelki problémák, amelyek ilyenkor fokozottan tűnnek fel, és derül ki, hogy egész évben csak próbáltunk nem odafigyelni rájuk.

„Mendegél a mandarin!” – Ne hagyd meglógni, inkább egyél belőle!

Ahogy az ősznek, nyárnak, tavasznak, úgy a télnek is megvannak a favorit gyümölcsei. Ugyan ezek nagy része nem nálunk terem, de bolthálózatoknak, szupermarketeknek hála, így télvíz idején bőségesen hozzájuthatunk a finom téli gyümölcsökhöz is. Például a mandarinhoz, amely minden korosztály nagy kedvence lehet!