2016.07.15. 17:30:08 10642 205

És Te miért ne változatnál a hajszíneden? – 9+1 indok, amiért a nők bevállalják
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A folyamatos változásnak, megújulásnak az egyik legegyszerűbb módja talán hajunk színének megváltoztatása. Persze, csak annak, aki igazán bevállalós és szeret kísérletezgetni, és akinek majdnem minden jól áll. De biztos csak a magabiztosak „joga” a változtatás?

Hajfestés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajfestés

Egyáltalán nem! Mert ha egy nő változtat, akár hajszínt, ráadásul radikálisan, annak ott oka van, kérem szépen!

Néha komoly az indok

Egy kapcsolat vége…

… és valami új kezdete is lehet az oka annak, ha egy nő változtat a hajszínén. Valószínűleg ilyenkor a régi színnel együtt a múlt fájdalmait is szeretné maga mögött hagyni.

Még mindig a lezárás

Mivel hozzá betörni és darabokra zúzni a valaha imádott férfi összes bútorját kevésbé kivitelezhető, így a feszültség levezetése gyanánt inkább keressünk valamilyen új hajszínt.

Előfordul, hogy a „tükör” tehet róla

Ha az „odabent” már nem mi vagyunk

Vagyis a tükörből visszaköszönő arcot, illetve hajszínt már nem érezzük magunkénak. Mert egyszerűen már unalmas…

Ha a hajunkon is látszik, hogy az idő bizony múlik

Vagyis megjelennek az első ősz hajszálak. Olyankor mindenképpen új hajszínre van szükségünk. Vagy ha rájövünk: az a platinaszőke hajzuhatag már nem mi vagyunk…

Mert a tavalyi trend már nem trend

Már nem divat a mindenféle melír, vagy az ombre frizura és váltani kell.

És van, hogy teljesen egyszerű okai vannak a váltásnak…

Mert egyszerűen szereted csinálni

Hajat festeni, esetleg a barátnőket áthívni, és mindenféléről csacsogni – ez számodra egy program, amit minden esetben egy új hajszínnel illik megkoronázni.

Mert jön a tavasz/nyár/ősz/tél

És az új évszakhoz bizony új hajszín is dukál.

Mert egyszerűen ehhez van kedved.

És pont!:-)

Mert lázadnál!

Vagyis biztos, hogy a párod nem örülne a váltásnak. De hát Te sem örülsz az ő döntéseinek mindig.:-)

Mert mindig elégedetlen vagy

Még nem találtad meg a Hozzád leginkább illő színt, ami bosszúsággal tölt el, és folyamatos változtatásra ösztönöz.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Befejeztem, nem fejeztem? Tudj meg többet a Zeigarnik-hatásról

Ma milyen eddig még befejezetlenül várakozó teendők jutnak eszedbe? Ezzel szemben pedig hányszor fordul elő az, hogy olyan feladataidra gondolsz, amelyeknek a végére már sikerült pontot tenned? Mennyire érzel leküzdhetetlen késztetést arra, hogy tovább nézz egy függőben hagyott cselekményű sorozatot? Mindezek a kérdések szorosan összefüggnek a Zeigarnik-effektus néven futó jelenséggel. Hogy miről is van szó? Erre a kérdésre az alábbiakban keressük a választ.

Mi lapul a jókislány-szindróma hátterében?

A túl sok jóból is megárthat a sok. A mindig, mindenkinek, minden körülmények között való megfelelési kényszer idővel kifejti a mentális egészségre gyakorolt negatív hatásait. Bár tökéletesen ártalmatlannak tűnik, ha valakit olyan jelzőkkel illetnek, mint: csendes, jól nevelt, engedelmes, mindig mások kedvét és örömét kereső, mégis sok nő önbecsülésén és önbizalmán ejthet súlyos sebeket.

Konkrét célok nélkül nincs siker

Az élet célok nélkül olyan, mint a… és itt most mindenki behelyettesítheti a számára legszimpatikusabb hasonlatvariánsokat erre a kihagyott helyre. Azt már az önsegítő könyvek lapozásából és elszánt jegyzeteléséből, videókból, közösségi oldalakról és tréningekről tudjuk, hogy a sikeres élet elengedhetetlen elemei a célok. Mégpedig a konkrét célok. De miért is fontos kristálytisztán látni azokat?