2017.02.11. 13:57:03 13508 305

És mi a Te „sötét oldalad”? – Csillagjegyek negatív tulajdonságai
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Természetesen a rossz tulajdonságok függnek attól is, hogy milyen környezetben nőttünk fel, hogyan neveltek minket, milyen emberek, barátok vettek minket körül. És akik hiszen benne, azok szerint az sem mindegy, milyen csillagjegyben születtünk. Elnézve a kisfiam és a csillagjegyére vonatkozó leírást, talán van benne valami.:-)

Csillagjegyek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csillagjegyek

Persze, egy alig 9 hónapos kisembernek nincsenek rossz tulajdonságai, hiszen ezek az apróságok még akaratosan, hisztisen is ennivalóan édesek.:-) Ám felnőttként annál többel büszkélkedhetünk, úgyhogy nem árt, ha kiderítjük, egyes csillagjegyekre mi is a legjellemzőbb negatív tulajdonság.

Mondd a csillagjegyed, megmondom, milyen vagy

Ezekkel a negatív tulajdonsággal bírsz, ha a csillagjegyed…

...Kos

Ha valami nem történik meg azonnal vagy még előtte egy perccel, azzal a Kos csillagjegyben születetteket ki lehet kergetni a világból. Ha a türelmetlenség fájna, szegény Kosoknak nem lenne egyszerű az élet…

...Bika

A csökönyös, mint egy szamár helyett a csökönyös, mint egy Bika sokkal találóbb lesz. Ha egyszer egy Bika valamit a fejébe vesz, az úgy is lesz, nem számít, ki mit mond és gondol.

...Ikrek

Hát, ego aztán van, kedves Ikrek! Ha e csillagjegy szülötte nincs a középpontban, akkor már nem is érzi magát jól egy társaságban.

... Rák

Kétség nem fér hozzá, hogy ha érzékenységről, vagy túlaggódásról van szó, a Rák jegy szülöttei biztos rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal.

... Oroszlán

A büszke Oroszlán – de vajon nem túl büszkék néha túlságosan az e jegyben születettek?

... Szűz

Ha Te, vagy akár ismerősöd ebben a csillagjegyben született, az biztos, hogy mindig mindennek tökéletesnek kell lennie. Néha már túlságosan is…

... Mérleg

Számodra a jelszó: fő a határozatlanság! Vagy mégsem…?

... Skorpió

Azzal a bizonyos zöld szemű szörnnyel jó barátságot ápolsz, és nem jó Veled ujjat húzni, mert bosszúálló típus vagy.

... Nyilas

A hűség szobrát sajnos nem Rólad mintázták, kedves Nyilas! Nem szereted, ha valaki csak magának akar, és nem elégszel meg eggyel.

... Bak

Egy kis pesszimizmusért nem kell a szomszédba mennie a Bakoknak, náluk az a bizonyos pohár nagyon sokszor félig üres…

... Vízöntő

A Vízöntő jegy szülöttei szeszélyesek, akár az időjárás. És bármit bevállalnak, csak dönteni ne kelljen…

... Halak

A simulékony személyiség jó, ám ha megalkuvó vagy, és mindig másokéhoz passzintod a véleményed, akkor hol marad a Te egyéniséged?

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...