2017.12.24. 17:44:40 9745 306

És megérkezett a karácsony! – 3+1 mesefilm az egész családnak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Annyi készülődés, vásárlás, lélekben hangolódás, főzőcske után végre, végre és végre elérkezett ez a nap is. Szerintem mindenki, kicsi és nagy, öreg és fiatal, fiú és lány egyaránt várta ezt az ünnepet, amikor kicsit együtt vagyunk, végre jut időnk egymásra, és végre szusszanhatunk egy keveset, ami nagy dolog ebben a rohanó világban.

Karácsonyi tévézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi tévézés

Talán már mindannyian túl vagyunk az ünnepi rohanáson is, a fadíszítésen, az ajándékok becsomagolásán, és egy picit van idő leülni, összebújni, esetleg egy karácsonyi rajzfilmet közösen megnézni.

1.Polar Express (2004)

Magával ragadó történet egy tíz éves kisfiúról, aki szerint a Mikulás nem is létezik, a karácsony és a körülötte lévő „zsongás” is csak kitaláció. Aztán megérkezik a Polar Express, és pizsamás utasaival irány az Északi-sark, ahol már várja őket a „nagyszakállú”. Lehet, hogy mégsem mese ez a „mikulásosdi”?:-)

2.Shrekből az angyal (2007)

Ha nincs karácsony Kevin nélkül, akkor nincs karácsony ogre nélkül sem!:-) Shrek szerint, ha karácsony, akkor család. A barátok, vagyis, Szamár, Mézi, Kandúr és a többiek szerint, ha karácsony, akkor Shrek, Fiona és az apróságok. Míg a zöld ogre inkább szeretteivel lenne, addig a többiek úgy gondolják, ünnepelni csakis együtt a jó! Hiszen az igaz barátok is a szeretteink közé tartoznak, nemde? Sok poén közepette talán kedvenc zöld „szörnyünk” is erre a következtetésre jut majd… vagy mégsem?:-)

3. A Grincs

Egy szőrös, zöld lény, aki annyira utálja a karácsonyt, hogy képes ellopni azt. Egy aranyos, nyolc éves kislány, aki szerint a karácsony lényege nem igazán az, amit a felnőttek annak hisznek. El lehet egyáltalán lopni ezt az ünnepet? Ha a helyén van, vagyis a szívünkben, lelkünkben, akkor nehezen. És szeretheti még a szőrös arcú és szőrös szívű Grincs ezt a szép ünnepet? A csodálatos történet végén ez is kiderül!:-)

+1 Óz, a csodák csodája

Egy személyes kedvenc maradt így a sor végére. Ugyan nem kifejezetten karácsonyi történet, de nekem valamiért ez „A” karácsonyi mese. Természetesen a gyermekkoromat idézi, és egy valamiért nagyon is szép szentestét. Nem volt másabb a karácsonyi ünnep menete, mint máskor, nem volt több vagy kevesebb ajándék a fa alatt, nem volt kisebb vagy nagyobb a karácsonyfa sem, a bejgli sem sikerült jobban, más alkalmakkor (bár mindig jól sikerül, az az igazság:-)). De ha karácsony, akkor nekem az a gyerekkori szenteste jut az eszembe, és az akkori nyugalom, fenyőillat, az imádott díszek a fán és ez a film, amit együtt néztünk.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...