2020.10.28. 14:41:04 9999 265

Érezd magad fiatalnak! – A frizurád segít ebben, ha Te is akarod
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy jól megválasztott smink, ruha, frizura, de főleg ezek ötvözete nem keveset enged letagadni korunkból. Ám ugyanez igaz visszafelé is! Ha nem a stílusunknak megfelelőt választunk, akár éveket is öregíthetünk magunkon.

Fiatalos frizura - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fiatalos frizura

Nézzük, frizuraválasztásnál mi az, amire érdemes figyelned, hogy ne tűnj idősebbnek a korodnál!

Először is: ápold!

A szépen ápolt, rendben tartott frizura már fél siker! Ha a hajadon látszik az elhanyagoltság, igénybevétel, az sajnos sokat ronthat a külső megjelenéseden.

Legyen megfelelő az árnyalat!

Ha festeted a hajad, arra ügyelj, hogy az árnyalat ne legyen se túl sötét, se túl világos. Bizonyos kor felett talán még fontosabb, hogy hajad színe passzoljon a bőröd, szemed színéhez.

Nem mindegy a hossz sem!

Egy jól megválasztott frizura segítségével akár néhány évet le is tagadhatsz a korodból. Valószínűleg sem a túl hosszú, sem a túl rövid haj nem segít majd, ám, a legjobb, ha itt is az arcformádnak megfelelő „sérót” választasz!

A túl szabályos sem a legjobb

Ahogy az elhanyagolt, kócos frizura sem segít, hogy letagadj néhány évet a korodból, úgy a túl szabályos, egyenes sem. A legjobb az arany középút!

Ötlet: bildderfrau.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ha bekopogtat a bosszantó nátha

A nátha az egyik leggyakoribb légúti megbetegedés, és szinte minden ember megküzd vele, akár évente többször is. A hideg időjárás, a vírusok és a közösségi élet mind hozzájárulnak a kialakulásához. A tünetek enyhítése érdekében számos otthoni tippet alkalmazhatsz. A természetes módszerek segíthetnek a gyógyulási folyamat felgyorsításában. Azonban ne feledjük, ha a náthaszerű tünetek hosszú ideig tartanak, vagy tartós köhögés, nehézlégzés, magas láz jelentkezik, fontos orvosi segítséget kérni.

Krémes, selymes gyömbéres-répás leves

A sárgarépával már kisgyermekkorban számtalanszor találkozunk, hiszen ki ne ismerné a répa, retek és mogyoró hármasát sűrűn idéző mondókát. Vagy a nagypapa kacsintós történetét, mely arról szól, hogy annak idején úgy tanult meg ilyen remekül fütyülni, mert rengeteg répát elrágicsált. Ám, ha nem is vál(t)unk legendás füttyművészekké, mint amilyenné Hacki Tamás lett, érdemes figyelembe vennünk a sárgarépa számtalan, egészségünkre gyakorolt pozitív hatását.

Az ismeretlen, könnyen emészthető mángold

Az egészséges táplálkozással való ismerkedés során gyakran fedezünk fel olyan zöldségeket, amelyekről még nem hallottunk, viszont tápértékükkel kitűnnek a tömegből. Az egyik ilyen kulináris kincs, amely a táplálkozástudatos egyének és gasztronómiai kalandorok figyelmét egyaránt felkelti, a mangold.