2018.07.11. 16:22:29 10604 353

Engedd be otthonodba a napfényt! Mert a sárga a pillanat színe!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Meleg krémszín, élénk citrom vagy éppen elegáns mustár. Bármelyik pasztell vagy vibráló sárga falfesték pompásan állhat otthonodnak, persze a megfelelő lakberendezési tárgyak gyűrűjében. A mediterrán színvilág pedig vidám és meleg hangulatot biztosít bármely helyiségnek. Fessük át az unalmas, fehér falakat!

Napfény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Napfény

Mit tud a sárga falfestés?

Egy sárgába hajló krémszín remekül kiemeli bármilyen céllal berendezett szoba még egyszerűbb stílusú bútorzatát is. Rusztikus porcelánok és tojáshéj, illetve olíva zöld lakásdekoráció dukál e mellé a szín mellé.

Egy melegebb sárga árnyalat a szemünknek igazán tetszetős összképet mutat, ha a fa nyílászárók színe napszítta vagy mélybarna. A citromsárga szín meghökkentő, de iszonyatosan jó párja a lila bútoroknak és az 1970-es évek lakásdivatját idéző mintás szőnyegeknek.

Az arany fényű fal és bársonyos textúrájú kiegészítők egyszerre keltenek modern és klasszikus hatást. Ilyenkor inkább pasztellszíneket variáljunk a selymes fényű falaink mellé.

A karakteres mustársárga színt ajánlják, ha ódzkodunk a sápadt árnyalatoktól, mivel a mustár már egy mélyebb szín, de mégsem túl sötét a nehéz fabútorok hátterének sem. Parketta és fa falbetétek mellé társítva csodás lesz az összkép.

A napsárga egy igazán friss szín, amely élettel tölti meg a teret. Leginkább nagypolgári stílusú, antik bútorokkal berendezett vagy pont, hogy minél minimalista stílust képviselő, fehér bútorokkal jellemezhető helyiségeket érdemes kifesteni vele.

De nem akarunk lebeszélni senkit semmiről: aki merész, az létrehozhat egy sárga falú, bohém szobát is magának!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...