2019.04.26. 15:08:14 9562 257

Elveszett kontaktlencse? – Így találd meg!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szerencsére nem vagyok érintett a témában, ám nem egy filmben láttam humoros jelenetként az elveszett kontaktlencse keresését, majd megtalálást. Utóbbit természetesen egy roppanás jelzett, vagyis valaki laposra taposta az apró kis lencsét.

Kontaktlencse - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kontaktlencse

Míg egy filmben ez vicces, a valóságban sokkal inkább bosszantó jelenet, ha valaki éppen a mi kontaktlencsénket roppantja össze „hétmérföldesével”. Ha Veled is megesett már ez, és nem szeretnéd, ha legközelebb egy ilyen szituáció után új lencsét kelljen venned, görgess tovább, mutatunk néhány tippet, hogyan találd meg könnyen az elveszett kontaktlencsét.

Adj neki fényt!

Ha zárt térben vagy, szerezz be egy zseblámpát, oltsd le a villanyt, és a kis lámpával világítsd meg a padló felületét. Egy kis villanás jelzi majd, hol van a lencse – hiszen a fény visszaverődik majd a lencse felületéről!

Hogy a lencse megússza karcolások nélkül!

Végy egy porszívót, egy kiszuperált harisnyát és egy befőzőgumit. A gumi segítségével rögzítsd a harisnyát a porszívócső végére. Most indítsd be a gépet, és porszívózd fel a szőnyeget, járólapot, ahol a lencse elveszhetett. A lencse „fennakad” majd a harisnyán, és nagy esély van rá, hogy sértetlenül megússza a kalandot a kis apróság!

Forrás: www.haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!