2019.05.27. 13:43:19 9366 237

Első nap a munkahelyen? – Ezekre feltétlenül ügyelj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Újnak lenni általában nem mindig könnyű. Egy új munkahelyen pláne nem. Ugyan rengeteg újdonságot, kihívást, örömet tartogathat egy friss állás, azért nem kevés „izgulnivaló” is akad az első napokban, hetekben.

Első munkanap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Első munkanap

Nem tudom, ki hogy van vele, de én sokszor utólag jövök rá, hogy (sajnos) ezt meg azt máshogy kellett volna csinálni. Nem úgy sikerült a bemutatkozás, ahogy kellett volna, vagy éppen az első beszélgetés egy új kollégával alakulhatott volna jobban is. Persze, nem minden ballépést kerülhetünk el az első napokban, hetekben, esetleg hónapokban egy új munkahelyen, azért vannak alapszituációk, amikre érdemes odafigyelni. Íme!

Unalom? Felejtsd el!

Nyilván az első napodon még túl nagy feladatokat nem bíznak Rád, azért arra ügyelj, hogy még véletlenül se unatkozz! Találj valami tevékenységet, ami az új munkaköröddel kapcsolatos!

Kibeszélni nem szép dolog!

Ha lehet, ehhez tartsd magad a beilleszkedés után is! De az első nap semmiképpen ne kerülj kényes szituációba amiatt, mert valakiről éppen a háta mögött jelentesz ki valamit!

El a telefonnal!

Okos telefon ide vagy oda, munkahelyen nem illik egész nap nyomkodni! Pláne nem az első nap! Ha fontos hívást vársz, természetesen nem kell a táskád mélyére dugni a készüléket, lehalkítva, de a barátnőkkel, családdal történő csevegést is szüneteltesd!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...