2018.05.18. 13:17:30 10087 314

Előzd meg vagy enyhítsd! – Újra a felfázásról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nemsokára itt a strandidő, ám nem mindenki örül ennek tiszta szívből. Sokan küzdenek ilyenkor a felfázás, hólyaggyulladás kellemetlen, égető, fájó tüneteivel. Szerencsére van segítség, ha elkerülnéd ezt a nem kívánatos nyavalyát!

Felfázás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Felfázás

Ezeket a tippeket érdemes megfogadnod!

Gyors csere és felejtsd el az üldögélést!

Ugye, Te sem felejted el, hogy minden alkalommal, amikor strandoláskor megmártózol, majd kijössz a hűs habokból, érdemes azonnal lecserélni a nedves fürdőruhádat szárazra? Ezzel elkerülheted, hogy a nedves környezetet igencsak kedvelő bacik, kórokozók elszaporodjanak „odalent”. Ugyan a lábunkat a vízbe lógatva, a medence szélén üldögélni nagyon jó, a legnagyobb melegben főleg, azért óvakodjunk ettől a tevékenységtől. Meglehet, éppen egy, a „parton” keletkező kis tócsában üldögélsz, ami kiváló táptalaja különböző baktériumoknak és társaiknak.

Inni, inni, inni!

Persze nem mindegy, hogy mit! Az alkohol, vagy a nagyobb mennyiségű kávé, fekete tea inkább csak fokozza a gyulladást, illetve segítheti azt. Ezzel szemben a napi 2-3 liter folyadék, amelyet víz, vagy gyógyteák formájában veszel magadhoz, segíthet a betegség megelőzésében. De már kialakult gyulladás esetén is javasolt a bő folyadékbevitel, így könnyebben „pucolódnak ki” a beteg szervek.

Újdonság az „itallapodon”!

Tanulmányok is igazolták, hogy a vörösáfonyalé napi fogyasztása segíthet csökkenteni a hólyaggyulladás kialakulásának esélyét. Napi 1-2 pohárral dönts le ebből az italból!

„Alkalom” után irány a toalett!

Szexuális együttlét után a lehető leghamarabb érdemes ellátogatni a toalettre, vagy lezuhanyozni, hogy az esetleges „nem odaillő” baktériumok, kórokozók távozhassanak szervezetünkből.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...