2020.04.01. 16:59:32 7617 228

Éljük túl a bezártságot! – Plusz kilók nélkül!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A bezártság, otthon ülés nem csak a lelkünket, de testünket is megviseli. Kevesebbet vagyunk a friss levegőn, elmaradnak a heti rendszeres konditerem, fitnessóra látogatások. És hát home office ide vagy oda, azért az unalom is befigyel. Ezeknek szinte egyenes következménye, hogy néhány plusz kilót magunkra kapunk.

Mérleg - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mérleg

Persze, csak ha nem figyelünk oda! Maradj fitt a négy fal között is, csupán néhány apróságra kell odafigyelned.

Ha eljutsz vásárolni!

Az alapvető élelmiszereket muszáj beszerezni (a mennyiségre azért érdemes ügyelni, az ésszerűség határain belül), ám arra ügyeljünk, hogy a csoki, chips és egyéb „cukmisság” nem tartozik ide! Ha ezekből is jócskán halmozunk fel otthon, megvan az esélye, hogy alkalmanként, vagy éppen rendszeresen nasizunk!

A lényeg, amit látsz!

Ha filmet, sorozatot nézel, a látottakon legyen a hangsúly, ne a közben elfogyasztott nasin. Ha már nem bírod ki rágcsálás nélkül, inkább készíts egészséges finomságot, mondjuk néhány répa, alma megteszi ilyenkor!:-)

Töltsd ki minden percet!

Amíg az idő munkával telik, nincs baj. Ha van gyerkőcöd, ő is gondoskodik majd arról, hogy ne unatkozz!:-) Ha valamiért mégis az unalom szigetén találnád magad, találj valamilyen rendszeres elfoglaltságot! Mert az „uncsizás” sokszor vezethet indokolatlan nasizáshoz!

Tedd rendbe a mindennapokat!

Vagyis, legyen egy könnyen betartható napirended, amihez tudod tartani magad, és mellőz mindenféle szabad percet!

Ha már a napirend!

Ha eddig is az életed része volt, akkor valószínűleg ezután is beiktatsz némi mozgást a hétköznapokba. UGYE?:-) Ügyelj rá, hogy ne maradjon ki a rendszeres (napi) testmozgás!

Főzz!

Ha időd, energiád engedi, és alapanyagoknak sem vagy híján, főzz! Ne tartós, előre elkészített, vagy félkész ételekkel tartsd magad életben ebben az áldatlan helyzetben!

Forrás: evamagazin.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...