2016.07.02. 13:53:42 11228 192

Életmentő tanácsok! – Ezt tedd gyantázás előtt és alatt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki az év minden hónapjában ezt a lehetőséget választja, akad, aki csak a napsütéses hónapokban gyötri magát. Bármelyik tábort erősítjük, egy biztos: a gyantázás egyáltalán nem kellemes. Sőt, inkább fájdalmas. Viszont megéri az áldozatot, pláne így a bikini szezonban.

Gyantázás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyantázás

Azért vannak dolgok, amire érdemes odafigyelni, ha épp intim gyantára adnád a fejed.

Dobj egy zuhanyt!

Azért intimgyanta előtt tiszteld meg annyira magad és a kozmetikusodat, hogy lezuhanyzol. Nem feltétlenül az intim tájakról érkező illatfelhő miatt, hanem – bármennyire furcsa – azért odalent is tudunk izzadni rendesen. Tiszta „felületen” könnyebb és kényelmesebb is dolgozni.

Ne maradj „kendőzetlenül”!

Ha zuhanyozni nincs már időd, lehetőséged a gyantáztatás előtt, használj ilyenkor intim törlőkendőt. Ugyan nem egészen olyan, mint egy zuhany, de azért jobb vele, mint nélküle.

Ne nehezítsd a nehéz napokat!

Vannak olyan bátor (és valljuk be, meggondolatlan) hölgyek, akik épp a menstruációjuk idejére időzítik az intimgyantájukat. Tampon ide, tampon oda, ez sem a vendégnek, sem a kozmetikusnak nem kifejezetten kellemes élmény. A szakembernek egyértelműen kellemetlen, pláne, ha még a tampon zsinórjával is meggyűlik a baja… Mert hiába igyekszik ilyenkor elrejteni az emberlánya azt a fránya „húzókát”, sajnos elmozdulhat. Azt is jó tudni, hogy a fájdalomküszöbünk ilyenkor, menstruáció idején alacsonyabb, illetve érzékenyebb is lehet bőrünk.

Figyelj a méretre!

Ha azt szeretnéd, hogy a gyantázásod sikeres legyen, figyelj arra, hogy a megfelelő hosszúságú szőrzettel indulj el a kozmetikushoz. Ha lehet, ne legyen rövidebb, mint 3 mm. Ha túl rövidek a szálak, akkor nem lehet rendesen eltávolítani őket. Figyelj arra is, hogy ne legyen túl hosszú sem „bunda”. Ugyan ilyenkor biztosan bele tud „kapaszkodni” a gyanta, de sokkal fájdalmasabb lehet a páciens számára művelet.

Összebújni ér…

… csak nem éppen gyanta előtt. Nem biztos, hogy a kedvenc kozmetikusod ilyen formán szeretne találkozni a mindenkori partnereddel. Ha érted, mire gondolunk…

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...