2022.03.26. 08:34:54 6353 228

Életlen kés? – Végy egy kávéscsészét és orvosold a problémát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy életlen kés sokszor megkeserítheti az életünket a konyhai mindennapok során. Hiszen nem túl nagy élmény azzal zöldséget, húst vagy bármit is szeletelni. Nagy kincs ilyenkor egy jó késélező. Vagy annak híján a kedvenc kávésbögréd.

Alapkések - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Alapkések

A trükk pofonegyszerű! Fordíts meg a bögrét, és az alján húzkodd meg a kést néhányszor, amíg úgy nem érzed, hogy az már kellően éles. Most próbáld ki és láss csodát! A késed újra siklik a zöldségek, húsok, sajtos szelése közben, mintha csak puha vajat szeletelnél!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...