2017.08.25. 09:00:27 9691 284

Elektromos fogkefe, amivel ötször jobban szeret majd fogat mosni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A magabiztos mosoly titka az egészséges fogsor, amely az elektromos fogkefe használatával most minden korábbinál egyszerűbben elérhető bárki számára. Ugyan fogaink állapota részben genetikánkon is múlik, de a mindennapi szájhigiéniára való odafigyelés ennél sokkal nagyobb szerepet játszik. Az üzletek polcain rendkívül sokféle hagyományos fogkefe sorakozik, a speciális eszközökkel pedig azokra a gyermekekre és felnőttekre is gondolnak a gyártók, akik fogszabályozó készüléket viselnek.

Elektromos fogkefével ilyen mosolya lesz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Elektromos fogkefével ilyen mosolya lesz

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hagyományos fogkefékkel nem csak nehézkesebb fogat mosni, de hajlamosak vagyunk az ehhez szükséges időt is minimalizálni. A bestbyte.hu nem csak a szükséges fogmosási idő betartásának apropóján ajánlja az elektromos fogkefe előnyeit, hanem a tökéletesebb tisztaság érdekében is. Nézzük, milyen előnyökkel jár a korszerű készülék használata!

Alapos tisztítás az egészséges fogsor szolgálatában

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a megfelelő fogmosás szükségességét. Ugyan gyermekkorban legtöbbünkkel megtanítják ennek technikáját, de a hétköznapi rohanásban sokszor elfeledkezünk arról, hogy fogainkat minden irányból a megfelelő mozdulatokkal szabadítsuk meg a lerakódásoktól és az ételmaradékoktól.

Az elektromos fogkefe használatával különösebb erőfeszítés és odafigyelés nélkül tisztíthatjuk át fogainkat, nem kihagyva a fogközöket sem. A tapasztalatok szerint a legtöbb fogászati megbetegedés hátterében egyértelműen a helytelen fogmosás és az így kialakult szuvasodás áll. A helyes fogmosással megelőzhető a fogkő kialakulása, mely egyébként előbb vagy utóbb biztosan szuvas fogakhoz vezetne. Jobb még akkor tenni fogaink épségéért, amikor nem jelentkezik fájdalommal és akár a fogak elvesztésével járó egészségügyi probléma. Az elektromos fogkefe e tekintetben kétségkívül a legjobb választásnak bizonyul.

Nem mindegy, mennyi ideig tart!

Természetesen elektromos fogkefe használatával is fontos, hogy a megfelelő ideig tartson a fogmosás. Jó hír azonban, hogy a korszerű készülékek jelzik, ha letelt a fogmosáshoz szükséges idő, így biztosan nem fogjuk hamarabb letenni az eszközt. Nem csak gyermekek, de felnőttek esetében is hasznos lehet ez a funkció, ugyanis ellenkező esetben korosztálytól függetlenül hajlamosak lennénk elsumákolni a fogtisztítást.

Cserélhető fej az időtálló minőség szolgálatában

A praktikus eszközök kapcsán is nagyon fontos, hogy a fogakkal és a nyálkahártyával közvetlenül érintkező fejet időnként cseréljük le. Ma már megfizethető áron beszerezhetjük az elektromos fogkefe típusának megfelelő fejet, mely garantálja a higiéniát és a készülék időtálló használhatóságát. A speciális, praktikus toknak köszönhetően a fogkefét bárhová magunkkal vihetjük, így legyen szó akár nyaralásról, akár munkahelyről, az eszköz gond nélkül áll majd rendelkezésünkre.

Nem csak a fogaknak jó

A készülék finom, vibráló mozgásának köszönhetően nem csak fogaink lesznek tiszták, hanem az íny felületét is átmasszírozhatjuk, ami akár az ínyvérzés megelőzésében is fontos szerepet játszhat. Az elektromos fogkefét próbáltak véleménye megegyezik abban, hogy a hagyományos fogkefe nyújtotta élménynél sokkal tisztábbak lesznek a fogak, és maga az érzés összehasonlíthatatlan a gyakran túl durva, vagy éppen ellenkezőleg, túlságosan puha hagyományos fogkeféknél.

A fogak egészségének megőrzésével nem csak a szájhigiéniáért, de a magabiztos mosolyért, és így életminőségünk javításáért is sokat tehetünk.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...