2017.02.01. 14:00:00 10889 263

Éld ki gyerekkori vágyadat, bútorozz be LEGO-ból!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor megláttam a képeket, beleszerettem. Nincs az a fura elosztású lakás, szoba, ahol nem lehetne kicsi ügyességgel praktikus, vidám megoldásokat csinálni kedvenc építőkockánkból. A baj csak az, hogy eddig kb. ezerszer ennyi darab kellett volna. Eddig!

(Kép: everblocksystems.com) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com (Kép: everblocksystems.com)

A gyerekkori emlékek

Biztosan játszottál te is LEGOval gyerekként, és rendeztél be kis házakat a kicsi autók, repülők mellé. llyet mindenki csinált, csak vannak, akik nem vallják be. :)

Viszont tényleg hasznosak ezek a kis építőkockák, nagy méretben is. Így azért egy felnőtt számára is használható bútorokat készíthetsz, tetőtéri lakásba is illeszkedő könyvespolcot, sarokban is jól kinéző TV-szekrényt, térelválasztót illetve falat, vagy pont akkora kanapét, amekkorára szükséged van.

A képeken csak a fehér színű elemek kerültek felhasználásra, természetesen a megszokott összes színben beszerezheted.

Sőt, a gyártó – EverBlocks – oldaláról még az összeépítési rajzokat is letöltheted! Pont, mint sok-sok évvel ezelőtt! „Akkor ide melyik rész megy?...” :)

Persze ha munkád során kiállításokra jártok, nem tudok elképzelni egy jobban kinéző standot, mint a lenti képen. Néhány ízelítő, milyen jól is néznek ki ezek a bútorok.

(Kép: everblocksystems.com)(Kép: everblocksystems.com)
(Kép: everblocksystems.com)(Kép: everblocksystems.com)
(Kép: everblocksystems.com)(Kép: everblocksystems.com)
(Kép: everblocksystems.com)(Kép: everblocksystems.com)
(Kép: everblocksystems.com)(Kép: everblocksystems.com)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Távhűtéssel, akusztikus tűzoltó készülékkel, hőszabályozó ruházattal a klímaválság ellen

A legélhetőbb városok listáján legtöbb alkalommal dobogós helyhez jutó Bécs, legutóbb a dinamikusan fejlődő távhűtő központjával hívta fel magára a figyelmet. A Wien Energie eddig magáénak tudhatja a legnagyobb és legerősebb távhűtésre specializált központot, mely a bécsi főpályaudvaron helyezkedik el. Vajon milyen, az ehhez hasonló technológiai vívmányok segíthetnek bennünket abban, hogy elviselhetőbbé tehessük a mostani, és várhatóan a jövőbeli forróságot?

A magánélet már csak illúzió lehet digitalizált világunkban?

Az emberek többsége érdekelt abban a kérdésben, hogy a magánélet mennyire bizonyulhat sérthetetlennek, illetve milyen mértékben akadályozható meg annak bekövetkezte, hogy mások illetéktelenül hozzáférjenek az online megosztott információkhoz. Legyen szó rendszeres internethasználatról, a közösségi médiabeli aktivitásról, az online vásárlásokról vagy éppen a banki ügyletekről, az adatvédelem megkerülhetetlenül képbe lép.

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.