2017.07.24. 11:05:27 11023 330

Éjjeli farkaséhség! – Mit tehetünk ellene?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Biztos mindenkivel megesett már legalább egyszer az élete során, hogy az éjszaka közepén arra ébredt, hogy majd’ meghal egy kis csokiért és/vagy süteményért. Ha volt otthon, akkor nincs is gond… vagy éppen ez jelenti a problémát? Merthát hosszútávon ezek az éjjeli ébredések nem tesznek jót az alakunknak…

Éjjeli evés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Éjjeli evés

Az akaraterőnkön kívül még van néhány bevethető trükk, amivel megálljt parancsolhatunk korgó és édesség után sóvárgó gyomrunknak.

Ha rád törne az édesség utáni vágy…

… és az akaraterő kevés lenne, ezek a tippek talán segítségedre lesznek.

Legyen laktató a vacsorád!

Persze, tudjuk, figyelni kell az esti kalória bevitelre, de azért arra is ügyelj, hogy ne kerülj éhesen ágyba!

Magnézium rendben?

Lehet, az éjjeli gyomorkorgást magnéziumhiány okozza! Teszteld, vajon elegendő kerül-e a szervezetedbe, és ha úgy gondolod, nem, élelmiszerekkel, szükség esetén magnéziumtablettával pótold a hiányt.

Már a vásárlásnál gondolj erre!

Ha nincs otthon édesség, nem tudsz majd mihez nyúlni egy-egy ilyen roham alkalmával. Vagyis nem lesz meg a kísértés, hogy egy kis csokikával, sütikével csillapítsd az éhségedet! Ha lehet, ne tarts otthon édességet! Erre bevásárláskor is figyelj, nehogy véletlenül néhány kekszes zacskó a kosaradban landoljon!

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...