2017.05.28. 18:48:51 10695 318

Egyszülős családoknak szerveznek nyári táborokat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyszülős családoknak szervez nyári napközis táborokat az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány. Nagy Anna, az alapítvány vezetője az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában elmondta, hogy több mint 300 ezer olyan család van, ahol hiányzik az egyik szülő, ők több mint félmillió gyermeket nevelnek.

Dolgozó anya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dolgozó anya

Közlése szerint e családok több mint fele nehéz anyagi helyzetben van, így nem engedhetik meg maguknak, hogy a gyermek nyáron táborba mehessen.

Nagy Anna elmondta, hogy alapítványukat sokféle partner segíti: vannak, akik nyelvi tábort szerveznek, de lovastábort, cserkésztábort is ajánlottak. Az alapítvány vezetője szólt arról, hogy jelenleg Budapesten, Győrben és Érden ajánlanak napközis táborokat.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint az Egyszülős Központ heti 3000 forintért biztosít napközis tábort június 19-től 9 héten át, turnusonként 15, összesen 135 gyermeknek, napi négyszeri étkezéssel. A táborokat 3-12 éves gyerekek vehetik igénybe.

A hetente változó tematikájú - színházi, mese, sport, zenei, fotós és természetbúvár - táborok a munkaidőhöz igazodva hétfőtől péntekig reggel 7.30-tól 16.30-ig tartanak.

Az alapítvány a www.egyszulo.hu oldalon folyamatosan teszi közzé a kedvezményes táborozási lehetőségeket, programokat.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...