2015.06.21. 11:01:12 6576 319

Egyszerű tipp, hogy fűszernövényed sokáig Neked „illatozzon”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szívet melengető minden profi, amatőr és nagyon kezdő, ám annál lelkesebb „mesterszakácsnak”, ha pikáns fűszernövények illata tölti meg a konyhát. Akár frissen a kertedből, akár a piacról szerezted be, leghőbb vágyad, hogy illata, de főként íze minél tovább megmaradjon. Talán most teljesülhet a kívánságod!

Fűszernövények - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fűszernövények

Egy igen egyszerű trükk segítségével elérheted, hogy még sokáig élvezhesd a friss fűszernövények ízét.

A képlet egyszerű

Mosd meg a növényeket, szárítsd meg őket és tedd bele egy turmixgépbe. Adj hozzá olívaolajat és sót, és az egészet mixeld össze jó alaposan. Ha kész, kis üvegcsébe, vagy üvegcsékbe adagold a keveréket és tedd hűtőbe. Így akár 6 hétig is élvezheted a fűszerek finom aromáját, melyet bátran tehetsz szószokhoz, húsokra, levesekbe, salátákba. Adagold ízlés szerint!

Forrás: dasistdochnochgut.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink