2016.01.14. 17:25:18 8842 342

Egy majom és egy bulldog – megtanítják, hogy a lehetetlen nem létezik
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindannyiunk életében előfordulhat olyan momentum, amikor segítségre, vezetésre van szükségünk. De hogy éppen egy majom mutassa meg a helyes irányt... Ezzel a kutyussal pedig pontosan ez történt. A videóból kiderül mennyire intelligensek a majmok és a kutyák is! Ja, és természetesen viccesek is!

Majom sétáltatja a kutyát | Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Majom sétáltatja a kutyát | Fotó via youtube.com

Vicces és tanulságos videó egy majomról és egy bulldogról

Egy rózsaszín kistáskás majom és egy bulldog megmutatja, hogy igenis lehetséges az akadályokat leküzdeni, akkor is, ha elsőre lehetetlennek tűnnek.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...