2022.10.01. 17:46:32 8094 245

Egy kis nosztalgia! – Retro reklámszignálok, amiket ma is dúdolunk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan mindig van egy-egy ügyeletes kedvenc, de azért legyünk őszinték: reklámok nélkül sem éreznénk, hogy üres lenne az életünk. Vagyis velük sem érezzük tartalmasabbnak. Ám a retro reklámoknál valamiért leragadunk.

Retro reklám - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Retro reklám

Talán a nosztalgiát szeretjük, amit bennünk ébreszt bennünk egy-egy filmecske? Vagy éppen jó érzés nagyokat mosolyogni a 10-20-30 évvel ezelőtti ötleteken, technikai megvalósításokon? Bármi is legyen az ok, egy-egy reklámszignál úgy beégett sokunk agyába, hogy a mai napig képesek vagyunk felidézni azt. Neked is megvannak a lenti dallamok?

Most már tudjuk, mit esznek a bajnokok!:-)

És azt is tudjuk, hogy nem minden bajnok születik zenei tehetséggel.:-) De nem is az énekhangjukért szerettük, szeretjük Benedek Tibort és Storcz Botondot!:-)

Vajon ki tarthatja a fél perc alatt kimondott B-betűk világcsúcsát?:-)

Őszintén szólva, nem tudom, hogy a szlogent éneklő személy bekerült-e a Rekordok Könyvébe, de tegye fel a kezét, aki anno megpróbálta „kiénekelni” azt a rengeteg B betűt egymás után!:-) (Jelen!)

Télen, nyáron jó! Mi az?

Naná, hogy a hurka! Mondjuk, vidékiként kicsit furcsa, hogy a hurkának anno reklám kellett, de ezért a reklámdalért már megérte!

Fő a biztonság:-)

Gyerekként az ember még nem nagyon értette, mit is keres egy repülő „zacskó” a képernyő közepén. A felirat és a baljós zene pláne nem volt értelmezhető, de a „füttyszlogen” elég fülbemászóra sikeredett.:-) (A reklám természetesen egy fontos, illetve veszélyesnek és abban az időben újnak számító problémára, az AIDS-re hívta fel a figyelmet.)

Amikor a szignál legalább olyan jó, mint a „termék”

Erre a reklámzenére valószínűleg az is emlékszik, aki még csak reptér közelében sem járt soha.:-) (És most már mindannyiunk szíve egy kicsit összeszorul, ha felhangzik a Malév-szignál…)

És Neked melyik reklámszignál volt a kedvenced?

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...