2015.08.27. 20:26:56 10779 241

Egy kenguru kölyök és két emu örök barátsága
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Reuben a kenguru és két újdonsült, egyben legjobb barátja: Edi és Eli, az emu testvérpár. A cuki haverok az ausztráliai Wild Action állatkert lakói lesznek, de egyelőre az egyik dolgozó házában laknak, és ilyen édesen őrzik egymást.

Reuben egy három hónapos kenguru kölyök, az emuk pedig gyakorlatilag újszülöttek. Az állatkert dolgozója azért vette magához a porontyokat, nehogy egy vadon élő róka elragadja őket. Ha megerősödtek, visszakerülnek a szüleikhez, addig is így ölelgetik egymást közös "fészkükben". A mi szívünket már el is rabolták. :)

Kenguru és emu | Forrás: distractify.comKenguru és emu | Forrás: distractify.com
Kenguru és emu | Forrás: distractify.comKenguru és emu | Forrás: distractify.com
Kenguru és emu | Forrás: distractify.comKenguru és emu | Forrás: distractify.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Idén ezeket a filmeket várják a legtöbben

Jelen társadalmunkban a filmek jelentős szerepet játszanak az emberek életében, ugyanis formálják a kulturális viselkedéseket, ugyanakkor tükröt állítanak elénk az aktuális jelenségekről. Ilyen megközelítésben tehát nyilvánvaló, hogy a filmes alkotások mára már jóval túlnyújtóztak szórakoztató szerepkörükön, hiszen befolyással vannak a véleményalkotásra, a világlátásra, információt továbbítanak, kulturális értékeket képviselnek, tanítanak, átértékelésekre ösztönöznek. Lássuk, hogy az év hátralévő részében milyen új filmek örvendeztetik meg a rajongókat.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.

Ismered a világ legjelentősebb szimbólumait és azok hátterét?

A szimbólumok társadalmi életünk fontos elemei, amelyek különféle megjelenési formákat ölthetnek magukra a hétköznapi közlekedési jelzésektől az üzleti szférában megjelenő márkaépítő logókig. Találkozhatunk velük a szavak, jelek, alakzatok, színek, karakterek formájában, melyek mindegyike valamilyen elvont fogalom, eszme képviselőjeként, egyfajta vizuális történetmondóként tartható számon. Minden szimbólum mögött lebilincselő háttértörténet lapul. Ismered ezeket?