2015.12.14. 17:51:23 8041 278

Egy év lassan véget ér, de előtte még hallgasd meg ezt a dalt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akkor most kérlek, állj meg egy pillanatra, és hallgasd meg ezt a csodás karácsonyi duettet Celine Dionnal és Michael Buble-val. Hogy miért? Mert ennyi pihenés kell. Mert karácsony lesz, és itt az ideje, hogy Te is ráhangolódj!

Celine Dion és Michael Buble | Fotó: countryliving.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Celine Dion és Michael Buble | Fotó: countryliving.com

Legfőképpen pedig azért, mert gyönyörűen éneklik John Lennon Merry Christmas (War is Over) című dalát. Ha csak egy karácsonyi dalt hallgatsz meg, akkor ez legyen az!

A dalt egyébként ezen a hétvégén adták elő Michael Buble karácsonyi koncertjén, Hollywood-ban. John Lennon klasszikusát az énekesnő 1998-ban dolgozta fel, most pedig egy csodálatos duóval tisztelegtek a Beatle örök érvényű dalának, ami ma is rettentően aktuális.

A refrénje így hangzik magyarul:

"Nagyon békés karácsonyt,
És boldog új évet,
Reméljük, hogy jó év lesz,
S félelem nélkül telik.
Egy év eltelt, És egy másik már el is kezdődött."

És egy fontos sor a dalból:

"A háborúnak vége, ha úgy akarod
A háború most véget ér."

Forrás: goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...