2018.01.14. 10:48:38 12691 423

Egészséges vagy! – Nézz csak magadra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha az egészség kerül szóba, akkor valamiért hajlamosak vagyunk pont arról az állapotról beszélgetni, amikor éppen nem vagyunk egészségesek. Kritikusan szemléljük magunkat, vajon hol van rajtunk valami bibi, ami arra utal, hogy nem vagyunk teljesen rendben egészségileg. De miért mindig csak a rosszra koncentrálunk?

Egészség jelei - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egészség jelei

Mert azt soha nem vesszük észre, ha valami éppen úgy jó rajtunk, ahogy van! Ennek vessünk gyorsan véget, és kukkantsuk csak bele a tükörbe!

Toldd csak ki a nyelved!

Nyelvünk állapota sok mindent elárul rólunk, egészségünkről. Színe, van-e rajta lerakódás? Ha szép rózsaszínben pompázik, és csak egy minimális „lepedék” van rajt, akkor bizony nincs ok az aggodalomra, mert jó egészségnek örvendünk.

Nézz mélyen a… hajamba!:-)

Talán az első és a legszembetűnőbb „részünk” a hajunk, amikor valami nagyon nincsen rendben az egészségünkkel. Vitaminhiány, fáradtság, egyéb betegség mind-mind kiülhetnek tincseinkre. Fakó, töredezett, fénytelen sörény, a hajhullásról pedig aztán ne is beszéljünk! De ha hajkoronád csillogó, dús, a hajvégek szépen, akkor eggyel kevesebb okod van az aggodalomra, már ami az egészségedet illeti!

Nézz a körmeidre!

Az ápolt, szép körmök manapság is a jó megjelenés fontos részei. És – akárcsak a hajunk – ezek a kis apróságok is sok dolgot elárulnak egészségünkről. Ha könnyen bereped, gyenge, akkor valószínűleg valamilyen vitaminhiánnyal küzdesz. Ugyanez lehet az oka a fehér pöttyök megjelenésének is a „karmokon.” Emellett nem csak testi, hanem lelki egészségünkről is sokat elmond. Ha valaki rendszeresen tövig rágja a körmeit, akkor ő valamiért szorong, vagy éppen élete egyik stresszes időszakát éli!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...