2019.09.22. 15:36:46 3295 62

Édes álmok és a mobil? Szuper applikációk a minőségi pihenésért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gyermekkorunkban odáig voltunk az esti mesékért, és milyen szép álmaink voltak így, hogy a nap nehézségeiről elterelődött a figyelmünk! Nem meglepő, hogy a felnőttek számára is ajánlott közvetlenül lefekvés előtt relaxáló tevékenységet folytatni, azaz kikapcsolni azt a fránya, mindig agyaló agyunkat.

Ébredés egy pihentető alvás után - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ébredés egy pihentető alvás után

A feladat nehéz, de nem reménytelen, főként, hogy a hasznos appok világát tovább bővítik a megnyugvást és a nyugodt pihenést elősegítő alkalmazások. Sajnos azok, akik nem figyeltek oda az angol nyelvórákon, azok most kis hátrányban lesznek, mivel ebben a témakörben jóval kevesebb magyar nyelvű alkalmazást találni, mint angolt.

HEADSPACE – meditáció és alvás

A 10 napos ingyenes verzió is szépen végig vezet a meditáció folyamatán, amiben időzítők is a segítségünkre vannak. Azonban a kb. 50 perces kis audio fájlok felnőtteknek szóló esti meseként is értelmezhetőek. A meditáción és az alváson kívül számos más helyzetben (stressz, gyász) is hasznos segítség.

WHITE NOISE FREE – kikapcsolódás és koncentráció

A kicsik és nagyok által használható alkalmazás nemcsak a könnyedebb elalváshoz teremt hangulatot, de koncentrációt igénylő teendők, p. tanulás során is hasznos segítőtárs. A számtalan hangból kiválasztott kedvenceinkhez automatikus kikapcsolás is időzíthető. A gyártó által elhelyezett hirdetések révén az app ingyenes.

SLEEP CYCLE – egészség– és alváskövetés

Egyszerűbb ébredést és jobb alvást ígér ez a program. Mivel segít feltérképezni az alvási szokásainkat is, egy optimálisabb ébresztési időpont választható ki magunknak, emiatt felfrissültebben ébredhetünk. Diagramok segítik az eredményeink összegzését, amik exel-fájlként is kinyerhetők az appból.

Természet hangjai - megnyugvás

Megnyugtató hangok (összesen 13 féle) a minket körülvevő gyönyörű világból, hogy úgy aludjunk, mint a kisbabák. Az offline módban is működő, ingyenes app testre szabható hangokat ajánlj. Az időzítő automatikus kikapcsolási funkciót is tartalmaz.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...