2017.12.05. 18:11:49 14879 250

Dúsíts természetesen! – Természetes módszerek a dúsabb szemöldökért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Volt, hogy az extra vékony volt a divat, de megesett, hogy mindenki azért küzdött, hogy a fél homlokát elfoglalja a szemöldöke, mert éppen a dús szem fölötti pamacs volt a menő. És naná, hogy a forma állandó változásban van. Akadnak, akik szerint a fordított V-betű nagyon csinos… Végülis, ha nekik tetszik.

Szép szemöldök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép szemöldök

De talán most éppen abban a szakaszban vagyunk, amikor szemöldök divat terén a természetességre törekszünk. Vagyis ne legyen se túl vastag, és ne is legyen túl vékony. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy minden nő elégedetten élné az életét, és ne vágyna szép, formázható szemöldökre. Ugyan vannak olyan szerencsések, akiknek ez megadatik, ám sokan kénytelenek mindenféle trükköket bevetni, hogy az a kis pamacs ott dúsabbnak hasson. Naná, hogy ilyenkor is akad néhány természetes módszer, amit érdemes bevetni a siker érdekében!

Elő az olajokat!

Van, amit inkább salátákba teszel, van, amiről egészen más jut az eszedbe, mint a szemöldökdúsítás, de azért érdemes őket kipróbálni.

A „többfunkciós” olívaolaj

Hogy bőrünkre jó hatással lehet, azt már tudtuk, és persze, a salátánkat is nehezen tudjuk elképzelni nélküle. De azoknak is a segítségére lehet, akik dúsabb szemöldökre vágynak. Naponta egyszer-kétszer kenj egy pár cseppet a szemöldöködre belőle, és alaposan masszírozd be!

Amiről biztos nem a szemöldököd ugrik be…:-)

Ha azt mondom, ricinusolaj, akkor első hallásra valami egészen más sejlik fel a szemed előtt, mint a dús szemöldök.:-) Pedig a szépségápolásban is a segítségedre lehet! Például a hajápolásban, hiszen erősíti a hajhagymákat, és csökkenti a hajhullást. De a szemöldököd dúsításában is segíthet! Tegyél egy keveset egy apró kis kefére (mondjuk lehet ez egy kiszuperált, alaposan lemosott szempillaspirál keféje is), és fésüld át vele a kis pamacsot. Utána alaposan öblítsd le az olajat a szemöldöködről és a keféről is!

Aloe vera, te csodás!

Meglehet, bőröd zsírossága az akadálya annak, hogy szemöldököd dúsabb legyen. Ilyenkor a felesleges faggyú eltömíti a pórusokat, és ez akadályozhatja a szőrszálak növekedését. Ha minden nap egy kis aloe vera gélt masszírozol arcod ezen területére, ezzel serkentheted a szőrszálak növekedését.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...