2019.01.01. 17:10:26 9852 297

Dús vagy hosszú haj? Nem kell választanunk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akinek genetikailag nem vékony szálú és kevés a haja, az sokkal könnyebben megkaphatja az álomfrizurát. „Csak” egészségesnek kell tartania a haját. Mi a helyzet akkor, ha valami félresiklott és nem akar nőni a haj, vagy csomókban hullik? Keresd meg az okát, szűntesd meg azt, majd jöhet a helyreállítás. Na jó, most jöjjön mindez kicsit bővebben.

Gyönyörű hajkorona - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyönyörű hajkorona

Hajunk egészségének megóvása:

  • Étkezzünk változatosan és fogyasszunk sok folyadékot!


  • Használjunk kemikáliáktól mentes hajápoló kivonatokat, és amikor csak lehet, hordjuk kibontva a hajunkat!

  • Már hűvös időben is viseljünk sapkát, és hetente többször masszírozzuk át a fejbőrt!

  • Vitaminozzunk: A, B, E és H-vitamin, vas és cink fogyasztása (kúraszerűen)!

Amennyiben mégiscsak hajhullási gondokkal küzdenénk, járjunk utána, hogy mi áll a háttérben! 
Leggyakrabban a szervezetünkben lévő gyulladás, hormonzavar vagy egyszerűen a stressz a kiváltó ok. Miután sikeresen kezeltük a hajvesztést, itt az idő helyreállítani a károkat.

Otthoni hajnövesztő pakolás:


Egy kis tálkában kavarjunk össze 2 ek. olvasztott kókuszolajt 1 ek. ricinusolajjal. 1 db E-vitamin kapszulát vágjunk el, hogy a tartalmát bele tudjuk csepegtetni a keverékünkbe. Egyenletesen keverjük össze a vitamint az olajokkal, majd a hajtövekre eloszlatva vigyük fel az ujjainkkal a pakolást. Bele is masszírozhatjuk a fejbőrbe! 


A pakolást legkevesebb 1 órányit hagyjuk magunkon, vigyázva arra, hogy meg ne fázzon a fejünk. Ezért csavarjuk be a hajunk fóliával, és tekerjük be meleg törölközővel.
A hatóidő letelte után mossuk meg a hajunkat a szokásos, kímélő módon!

Hetente 2x is alkalmazhatjuk ezt az egyszerű pakolást az optimális hajnövekedés érdekében.

Forrás: femina.hu/szepseg/hajnoveszto-pakolas-hazilag/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...