2020.08.02. 13:26:22 9589 260

Dobd fel a kerítésed! - 4+1 hasznos ötlet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Úgy érzed, végre tökéletes a ház, terasz. Az udvar is szépen alakul, de mintha valami hiányozna. Pedig a fű lenyírva, a bútorok a helyén, még a napernyő is tökéletesen áll. Ha szeretnéd még fokozni a hatást, a keretet is dobd fel. A keretet, vagyis a kerítést!

Szép kerítés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép kerítés

Elég, ha körülnézel a ház körül, vagy a házban, a padláson, vagy a pincében, remek kerítés dekorációkra bukkanhatsz!

Eddig az asztalon…

… most a kerítésen kapnak majd helyet! A régi, díszes fémtálcák feldobják a legegyszerűbb deszkakerítést is. De ugyanilyen jól mutathatnak a szépen díszített tányérok is.

Vedd elő a kézügyességed!

Kapd elő az ecseteket, festéket és pingálj a deszkákra valami mókásat/kedveset! Lehetnek vidám arcok, virágok, formák, színesek, vagy éppen fekete-fehérek.

Ami mindig bejön!

Néhány futónövény könnyedén feldobhatja az unalmas kerítést! Akár formára is vághatod a zöldeket!

Még mindig a növények!

Rögzíts néhány akasztót a kerítésre, és aggasd rá kedvenc virágaidat, vagy éppen nagyon is kedvelt fűszernövényeidet! Ha ezeket színes cserépbe teszed, még inkább feldobhatod az unalmas kerítést!

Adj neki keretet!

Gyűjts össze régi képkereteket, fesd le őket ugyanolyan színűre, vagy éppen pompázzanak a szivárvány minden színében és rögzítsd a kerítésre!

Forrás. morzsafarm.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.