2017.01.16. 13:14:35 11632 289

Divatos is, olcsó is – Csalj egy kicsit a táskavásárlásnál!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Így ünnepek után talán még jobban odafigyelünk arra, hogy kicsit visszafogjuk magunkat a költekezésben. De persze, hogy ilyenkor szakad el a táskánk pántja, megy tönkre benne a cipzár és javíttatni már nem érdemes. Ilyenkor valami olcsó megoldást kell keresnünk.

Csinos táska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos táska

Valószínűleg a leértékelt, így a tavalyi trendeket követő, esetleg nem túl jó minőségű termékekből kell választunk, ami persze nem probléma, hiszen ott is találhatunk csinos, az ízlésünknek, stílusunknak megfelelő darabot. De ha kicsit divatosabb, drágábbnak tűnő táskát választanánk, ezekre érdemes odafigyelni a vásárlásnál.

Így lehet a táskád még trendibb

Ne legyen szem előtt!

Az óriási cipzárral felszerelt táskák talán jópofának tűnnek, ám ha ez a rész elkopik, tönkremegy, hamar új darab után nézhetsz. Válassz inkább olyan típust, ahol a cipzárak kisebbek, esetleg diszkréten el vannak rejtve.

A kevesebb tényleg több!

Ha lehet, óvakodj a nagy virág, masni és egyéb motívumoktól. Ez sokszor elég gagyinak hathat, úgyhogy nem baj, ha egyáltalán nincs feldíszítve az a táska. Egy sima felület, a letisztult formák sokszor szebbek, mint a túldíszítettség.

Ügyelj a varrásra!

Azt mindenképpen figyeld meg, hogy a varrásoknál használt cérna ne térjen el nagyon a táska árnyalatától. Visszafogottan simuljon csak bele a varrás a tatyó színébe.

Figyelj a „fülére”!

Ha szeretnéd, hogy a táskád sokáig a tiéd maradhasson, és ne kelljen kidobnod, mert egy része elhasználódik rajta, figyelj oda, hogy a fogantyúja, füle ne bőrből, hanem tartósabb anyagból legyen. Egy lánc fogantyú gyanánt segíthet ezen a problémán.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...