2017.04.13. 14:00:58 9412 221

Divatmustra - várjuk a napsütést!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok ezzel, de én szívesebben nézegetem a vidám, színes kirakatokat az egyre erősödő napsütésben, mint a hótaposókat a téli szürkeségben. De mit is láthatunk az idei tavasszal az igazán trendi nőkön?

Csíkos tavaszi felső - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csíkos tavaszi felső

Csíkok és csíkok

Igazán divatosak még mindig a különböző mintás darabok, ám most leginkább a csíkos felsők és ruhák kerültek előtérbe. A matróz csíkokat azonban 2017-ben felváltják a szivárványszínek. Átlós, vízszintes és függőleges vonalak mindenütt.

Vigyázat, minél több színű és minél vastagabb csíkok díszítik a ruhát, annál előnytelenebbül állhat! Azon a testtájékon érdemes viselni ilyen ruhadarabot, ahol erősíteni szeretnél magadon.

Fűző, mint öv

Széles öv, fűzőSzéles öv, fűző

Ne a klasszikus ruhadarabra gondolj! A fűző kiegészítőként lopja be magát a mindennapjainkba. Széles övként viselheted ingek, vékony kabátkák fölé, de passzolhat akár tunikákhoz és hosszabb ruhákhoz is.

Aszimmetria

Az elöl rövid, hátul hosszú ruhák és szoknyák után idén a srégen szabott ruhadarabok veszik át az uralmat. Legyen szó akár kabátról, tunikáról, szoknyáról, egy-egy aszimmetrikus darab kerüljön be a te gardróbodba is!

Mihez kezdj a hajaddal?

Nem feledkeztünk meg a divatos tavaszi hajviseletekről sem. Bármi trendi lehet, ami kócosan hullámos, lazán fonott vagy feltűzött.

Díszítsd hosszú fürtjeidet díszes csatokkal és virágos hajpántokkal.

Amennyiben nagyobb megújulásra vágysz, vágass frufrut. A long bob elnevezésű frizura ismét reneszánszát éli a nagyon rövid fiús frizurák mellett.

Festetéskor a konszolidáltabb, meleg szőke és a modernebb, ezüstösbe hajló színek az igazán tökéletes választások. A tigrisszem hatású színezés az év igazi újdonsága!

Ha pedig egyszerűen csak elegáns szeretnél lenni, kapj fel egy nőies kalapot!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...