2014.12.10. 18:30:08 5390 25

Decemberi karrier és szerelem horoszkóp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mire számíthatsz az ünnepek alatt, mit ígérnek neked a csillagok? Horoszkópunkból megtudhatod, hogy mi vár még Rád az év végéig a párkapcsolatodban és a munkahelyeden.

Decemberi horoszkóp - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Decemberi horoszkóp

Kos

Ha utazol valahová, akár magányosan, akár párosan, új élményekkel fogsz gazdagodni. Ha családos vagy akkor szeretteid értékelni fogják, hogy decemberben minden figyelmedet rájuk irányítod. Lehetséges, hogy az év utolsó hónapja anyagilag kissé megterhelőbb lesz számodra, munkahelyi gondok is adódhatnak. Lazíts hát, hiszen közeleg az ünnep, az év vége, új reményekkel.

Bika

Munka és család. Ez a kettő, ami ebben a hónapban sok energiádat elveszi. Türelmesnek kell lenned mind a szeretteiddel, mind kollégáiddal. Év végére te is elfáradtál, ezért jól esik most otthon pároddal a romantika és a pihenés. Fel fogsz töltődni energiával és örömmel telnek majd az ünnepek.

Ikrek

Te is inkább már az új évben jársz, ezért munkahelyeden nehéz a koncentrálás. Légy óvatos és kerüld a munkahelyi feszültségeket, ha nem akarod, hogy karriereden csorba essék. Év végén bulizásra számíthatsz, ha társaságban leszel. Párkapcsolatban teljes lesz az összhang és pont erre van szükséged, mert érzékenyebb vagy ebben az időszakban. Nyugodtan telnek majd 2014 utolsó hetei, napjai.

Rák

Munkahelyeden csakis kellemes élmények érnek. Sőt még plusz munka is hozhat pénzt a konyhára. Párkapcsolatodban megkérdőjeleződhet a közös jövőtök. Lehetséges, hogy számodra ez a fontos magánéleti döntések időszaka. A lényeg, hogy semmilyen téren ne bizonytalanodj el.

Oroszlán

Úgy tűnik, hogy a szerelemben szerencsés leszel. Lelkes vagy, de ugyanakkor légy óvatos is! De előfordulhat, hogy egy régi kapcsolat utolsó lángja lobban fel. Munkádban válaszút elé érkezhetsz és elképzelhető, hogy új állás után kell nézned. Vigyázz a pénzedre és ne vállalkozz már ebben az évben!

Szűz

Párkapcsolati téren egy kis bizonytalanságra számíthatsz akkor is, ha szingli vagy, de akkor is, ha kapcsolatban élsz. Próbáld meg a feszültséget egy kicsit kiengedni és józanul gondolkodni és ha ez sikerül akkor kellemesen tölthetitek pároddal a decembert. Családodban a béke fog eljönni és nyugodt hetekre számíthatsz. Munkahelyeden semmi gond, teli vagy energiával.

Mérleg

Nagyobb a nyomás rajtad, mint megszokhattad. Egy kis nyugalomra vágysz. Közlekedésben légy óvatos, főleg, ha gondjaid körül járnak a gondolataid. Ha éppen távkapcsolatban élsz közelebb hozhatnak ezek a hetek most és erősebb lesz a kötődés. Munka van bőven, ezért a december dolgos lesz számodra.

Skorpió

Számodra szerencsés a december. Anyagilag erősödésre számíthatsz. Ha nincs munkád, akkor is szerencse érhet és új, kedvező lehetőséghez juthatsz. Kerüld a családi vitákat. Párkapcsolatodban törekedj arra, hogy őrizd a tüzet!

Nyilas

Lehet, hogy az év vége változásokat hoz életedben és néhány dolgot újra kell gondolnod. Sosem szabad elhamarkodottan döntened. Ugyanakkor ez az időszak kedvez álmaid beteljesülésének. A hónap második fele a szívügyeknek is kedvez akár régi, akár új kapcsolatról essék szó.

Bak

Pihenni akkor tudsz majd, ha jól osztod be az idődet. A "mindenkinek arra van ideje, amire akarja" mondással nem mindig értesz egyet. Decemberben romantikára is számíthatsz. Pénzügyek terén szintén szerencsésebb lehetsz.

Vízöntő

Az ünnepek sokat jelentenek számodra, ekkor érzed igazán, hogy közelsz állsz szeretteidhez. És ezt neked is éreztetned kell velük. Munkádban nehéz ez az időszak, mert sok feladatot bízhatnak rád, de remélhetőleg meg is térül a befektetett munka.

Halak

Új szerelem, új barátok. Érdemes elgondolkodnod a jeleneden. Készítsd fel magad a megszokottnál nagyobb kiadásokra. Ne érjenek ezek váratlanul. A munkában a kreatív formádat hozod és energikus vagy, ráadásul akár új lehetőségekre is számíthatsz.

A havi horoszkópot az astropartner.hu biztosítja.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...