2023.03.22. 09:30:00 5348 210

Daloljunk együtt a víz világnapja alkalmából!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Március 22. régóta a víz világnapjának ünnepnapja. A víz szerepéről azonban az év többi napján is sokszor esik szó. Félő, hogy éppen emiatt nem vesszük elég komolyan az édesvizek és az óceánok védelmét? Daloljuk el ennek fontosságát!

Víz és emberiség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Víz és emberiség

Az utóbbi időben életünk számos területét érintették a környezetvédelem okán hozott döntések, amelyek között sajnos felfedezhettünk hátsó szándékokat is. De ezek ne vegyék el a kedvünket attól, hogy a valóban fontos környezetvédelmi akciók mellé álljunk! A víz és az ivóvíz védelme mindörökké kiemelt figyelmet kell, hogy kapjon!

Amennyiben munka után akadva egy bő másfél órád arra, hogy a legközelebbi patak, tó vagy folyó partján sétálva összeszedd a vízhez közeli szemeteket, azért nagyon sok vízben élő élőlény hálás lesz neked! A jótékony akcióig pedig az alábbi listával hangolódhatsz!

Nincs vész, amíg ringat a víz!

Végül a patak visz minket haza!

A víz, mint életünk mértéke!

Szeresd a tengert!

Forrás: www.youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...