2023.06.22. 13:20:00 4719 183

Dalban mondom el: Férfi nevek, mint zenei címadók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hölgyeké volt az elsőbbség, de az urak sem maradnak ki a megéneklésből! Habár a női előadók leggyakrabban névtelenségbe burkolt hőseikről írnak dalokat, azért a magyar előadók szolgáltattak egy kevés munícióval. Hallgass bele, hogyan vélekedtek az adott úriemberről!

Személyre szóló muzsika - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Személyre szóló muzsika

A szóban forgó magyar klasszikusok mellett viszonlyag kevés olyan angol nyelven íródott alkotást találtam, aminek a címében általunk is felismerhető férfi név szerepel. A további érdekessége a gyűjtésnek az volt, hogy ezek mind férfielőadókhoz kapcsolódnak. Lehet, hogy a külföldi énekesnők szégyenlősebbek a hazai előadóinknál?

Fenyvesi Gabi - Ádám, hol vagy?

Christopher Cross - Arthur’s Theme

Elton John - Daniel

Robbie Williams - David’s Song

Rúzsa Magdi - Gábriel

Padödő - Szabó János

Kovács Kati - Józsi, hol vagy?

Elvis Costello - Oliver’s Army

Rush - Tom Sawyer

Forrás: www.youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...