2023.06.22. 13:20:00 5646 184

Dalban mondom el: Férfi nevek, mint zenei címadók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hölgyeké volt az elsőbbség, de az urak sem maradnak ki a megéneklésből! Habár a női előadók leggyakrabban névtelenségbe burkolt hőseikről írnak dalokat, azért a magyar előadók szolgáltattak egy kevés munícióval. Hallgass bele, hogyan vélekedtek az adott úriemberről!

Személyre szóló muzsika - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Személyre szóló muzsika

A szóban forgó magyar klasszikusok mellett viszonlyag kevés olyan angol nyelven íródott alkotást találtam, aminek a címében általunk is felismerhető férfi név szerepel. A további érdekessége a gyűjtésnek az volt, hogy ezek mind férfielőadókhoz kapcsolódnak. Lehet, hogy a külföldi énekesnők szégyenlősebbek a hazai előadóinknál?

Fenyvesi Gabi - Ádám, hol vagy?

Christopher Cross - Arthur’s Theme

Elton John - Daniel

Robbie Williams - David’s Song

Rúzsa Magdi - Gábriel

Padödő - Szabó János

Kovács Kati - Józsi, hol vagy?

Elvis Costello - Oliver’s Army

Rush - Tom Sawyer

Forrás: www.youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Lépést tartani a technológiai újdonságokkal? Nem biztos, hogy lehetetlen…

A technológia fejlődése jelentős változásokat hozott az élet minden területére, befolyással van az életmódunkra, vezérli a különféle iparágakat, a munkaerőpiacot, az információkhoz jutást és a készségeket egyaránt. Ugyanakkor az egyre tempósabban színre lépő innovációkkal és változásokkal sokan nehezen tudnak lépést tartani. Lehet ezen változtatni? Nézzük!

Kikhez fordulhatsz, ha szükséged van motivációra

Nincs ember, aki időnként ne merengne el azon: mi az élet értelme? ki vagyok én és mi a „küldetésem”? Belegondolni abba, hogy az életünk véges lehet: fájdalmas. Ugyanakkor ez arra sarkall bennünket, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból, megismerjük saját valónkat és lehetőségeink, adottságaink mértéke szerint másoknak is segítséget nyújtsunk valamiben. Az őszi atmoszféra ideális alkalom az elmélkedésre, az átgondolásra és a lelki-szellemi töltekezésre.

Amiért megéri a művészettel foglalkozni

Samantha Kaplan oldalára látogatva ez a bemutatkozás vár bennünket: „Üdvözöllek! A nevem Samantha és energiát festek!” Ezek után már nem is kívánunk tovább keresgélni, hiszen mérhetetlen kíváncsiság lesz úrrá rajtunk, és meg szeretnénk lelni a választ a bennünk életre kelt kérdésre, mégpedig arra: hogyan lehet energiát festeni? A kortárs művész a természet energiáit festi meg a maga különleges hangulatot idéző absztrakt tájképein. Ezen gesztusával ünnepli a bolygón létező összes életet és a természet erőit. Vajon ez a művészet? És még mi lehet az?