2016.08.20. 11:02:46 7569 235

Cuki show-t láthatunk a győri tengerimalacoktól!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bár az állatkerti gondozók szerénykednek, hogy ez egy nagyon egyszerű mutatvány, a látogatók viszont egyértelműen imádják a tengerimalac vonatnak elnevezett, új produkciót, amivel a győri állatkert rukkolt elő! A fürge kis malacokat naponta kétszer lehet megtekinteni, egy délelőtti és egy délutáni időpontban indul útjára a 60 tengerimalacból álló szerelvény!

Tengerimalacok Győrben | fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tengerimalacok Győrben | fotó via youtube.com

Nemcsak a kisgyerekek, hanem a felnőttek is élvezik, ahogy felsorakoznak az állatkert szőrös kis lakói, és végig vonulnak a direkt erre a célra kivitelezett „vasúti” pályán, amelynek a végén ott várja őket a reggeli és a vacsora. Az etetésük ily módon nagyon látványos lett, és sokan csak ezért (ismét) kilátogatnak az állatkertbe, ami egyébként évről-évre előrukkol valami újdonsággal.

A tengeri malacokat egyébként nem olyan könnyű idomítani, de úgy látszik, hogy pár finom falattal őket is meg lehet arról győzni, hogy miért jó nekik mindennap kétszer végig szaladni a „vágányokon”. Minket pedig arról győztek meg, hogy miért érdemes meglátogatni a győri Xantus János Állatkertet.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...